Veikkolan koirakerho perustaa tokon valmennusryhmän vuodelle 2019. Valmennusryhmään voivat hakea kaikki Vekoran toko-koirakot, joilla on takanaan vähintään tokon alkeet, halu kehittyä ja intoa treenata omatoimiryhmän kanssa.

Valmennusryhmäläiset sitoutuvat edustamaan Vekoraa vuoden 2019 tokokokeissa. Eri kennelpiirin alueella asuminen ei ole este haulle. Toki toimikunta toivoo, että ryhmästä löytyy kisaajia myös Uudenmaanpiirin piirimestaruuskilpailuihin.

Valmennusryhmän valmentajana toimii Angelica Leiman. Ryhmä treenaa valmentajan koulutuksissa noin kerran kuussa, 7 kertaa huhti- ja lokakuun välillä. Jokaisena valmennuspäinä treeniaikaa on noin 20 min./koirakko. Valmennuspäivät pyritään pitämään viikonloppuisin Veikkolan alueella esimerkiksi Veikkolan koulun kentällä ja Navalan nurmella.

Alustavat koulutuspäivät:

  • La 13.4.
  • La 18.5.
  • Su 16.6.
  • La 20.7.
  • La 17.8.
  • La 7.9.
  • La 5.10.

Lisäksi ryhmä treenaa viikoittain omatoimitreeneissä. Omatoimitreeneissä harjoitellaan omatoimisesti ja autetaan tarvittaessa muita koirakoita esimerkiksi liikkuroimalla liikkeitä tai toimilla häiriönä. Omatoimitreenien ajat sovitaan treenaajien kesken. Kesällä pidetään treenaajien kesken sovittava kesätauko.

Valmennusryhmäpaikka maksaa 103 €/osallistuja, minkä lisäksi valmennusryhmäläiset sitoutuvat talkoilemaan. Valmennusryhmän talkoovelvoitteeseen kuuluu tottelevaisuuskokeen järjestäminen 11.5.2019. Valmennusryhmäläisillä on mahdollisuus myös kisata kokeessa. Kokeen tuomarina on Susanna Berghäll ja liikkurina Eva-Maria Sipilä. Mikäli ohjaaja on estynyt suorittamaan sovitut talkoovelvoitteet, voidaan hänelle tarjota korvaavia talkootöitä.

Kun ryhmäläiset on valittu, pidetään kokous, jossa sovitaan treenien ja talkoovelvoitteiden suorittamisesta. Lisäksi ideoimme yhteistä tokotoimintaa iloisessa ja motivoituneessa seurassa.

Valmennusryhmän paikka on vain ryhmään valitun ohjaajan käytettävissä. Paikkaa ei saa antaa tai myydä eteenpäin. Ryhmäläiset sitoutuvat positiiviseen treenaamiseen. Ohjaaja voidaan erottaa ryhmästä, mikäli hän ei suorita talkoovelvoitettaan, käyttäytyy sopimattomasti tai jättää valmennusryhmän maksun maksamatta. Mikäli ohjaaja eroaa tai erotetaan valmennusryhmästä, valmennusryhmän maksua ei palauteta. Toko-toimikunta voi ottaa eronneen/erotetun koirakon tilalle uuden valmennusryhmäläisen.

Toko-toimikunta pidättää oikeudet valmennusryhmää koskevien ehtojen muutoksiin.

Valmennusryhmään haku on auki 24.2.2019 asti.

 

HAKULOMAKE