Veikkolan koirakerho järjestää lauantaina 23.3.2019 klo 12–19 koulutuspäivän, jossa on mahdollisuus sekä tokon että rally-tokon ohjattuun koulutukseen. Koulutuspäivä järjestetään Agimestan hallissa, Juvanmalmilla (Juvan teollisuuskatu 15 / Pieni teollisuuskatu 3). Rally-tokoa tulee kouluttamaan Hannele Pirttimaa ja tokoa Sirke Viitanen.

Päivä on jaettu siten, että rally-tokoa treenataan klo 12–17 ja tokoa klo 14–19. Eli molemmilla lajeilla on osittain mahdollisuus myös isomman hallialueen käyttöön, joka käytännössä tarkoittaa, että rally-tokossa on tilaa MES-VOI-luokan radalle ja tokossa tilaa VOI/EVL/häiriöherkät. Muut luokat lajeista treenaavat hallissa samaan aikaan, jolloin alue tullaan jakamaan sermeillä. Koulutuspäivä on siis tarkoitettu kaikentasoisille koirakoille.

Päivä pyritään suunnittelemaan siten, että koirakko voi halutessaan osallistua molempien lajien koulutukseen. Koska ns. iso alue on ajallisesti rajallinen, on näihin ryhmiin/luokkiin rajallinen osallistujamäärä. Jos tulijoita on enemmän kuin paikkoja, vaikuttaa paikan saantiin seura-aktiivisuus.

Koulutuspäivässä on jokaisella koirakolla treeniaikaa noin 20 minuuttia. Rally-tokossa osa ajasta kuluu lajityypillisesti rataantutustumiseen kouluttajan kanssa. Oman treeniaikansa voi kummassakin lajissa käyttää omien tarpeiden mukaisissa harjoituksissa. Päivä aikataulutetaan tarkemmin, kun laji- ja ryhmäkohtaiset koiramäärät ovat selvillä.

Hinta: jäseniltä 25 €/laji, ulkopuolisilta 35 €/laji.

Vekoralaisilla on ilmoittautumisen etuoikeus 28.2.2019 asti. Ilmoittautuminen päättyy 7.3.2019.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: riikka.reikko@gmail.com.
Kerro ohjaajan nimi, koiran nimi ja rotu, laji(t), luokka, tokossa erityinen tilantarve (iso kenttä / häiriöherkkä) ja oletko Vekoran jäsen.

Peruutusehdot