Vekora, Espanjanvesikoiraharrastajat, Labradorinnoutajakerho ja Länsi-Uudenmaan mäyräkoirat järjestävät yhdessä mejä-kurssin aloitteleville, kokeisiin tähtääville koirakoille Veikkolassa (Kirkkonummella).

Kurssin ajankohta on 12.–13.4., perjantaina klo 17–21 ilman koiria ja lauantaina klo 9 – n.14 koirien kanssa. Perjantaina kurssin aluksi kokenut mejä-koira esittää maastossa mallisuorituksen, jonka jälkeen siirrytään sisätiloihin mejä-tuomari Tuovi Hentun teoriaosuutta kuuntelemaan. Lauantaina on maasto-osuus, oma jälki ja jäljestys jokaiselle koiralle. Halukkaille voidaan tehdä myös paukkuarkuuskoe. Kurssin järjestelyistä vastaa Vekoran Tuomo Hannula muiden kouluttajien kanssa.

Kurssilaiset saavat luettavaksi materiaalia sähköisesti ennakkoon, lisää kurssilla sekä lisäksi kaikki saavat mukaansa sorkan omaa harjoittelua varten.

Kurssin hinta on 30 € järjestävien yhdistysten jäsenille. Paikkoja on rajoitetusti (n. 6 koirakkoa/yhdistys). Jos paikkoja jää, voidaan kurssille ottaa muitakin kuin jäseniä, hintaan 40 €. Muutamia kuunteluoppilaspaikkoja on myös tarjolla hintaan 10 € / 15 € (ei sis. sorkkaa).

Ilmoittautuminen alkaa 18.2. klo 12 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMISET ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: posti@espanjanvesikoiraharrastajat.fi Kerro ilmoittautumisessa sähköposti, puhelinnumero, jäsenyystieto, koiran ikä ja jäljestyskokemus (menee kouluttajille tiedoksi, kokemusta ei vaadita sillä kurssi on nimenomaan ”alkeiskurssi”).

Tervetuloa oppimaan mejän perusteet!