Haku Veikkolan koirakerhon järjestämiin kesän agilityryhmiin on auki 21.4. saakka. Ryhmiin voivat hakea kaikki Vekoran jäsenet. Etusijalla ovat Vekoran lisenssin omaavat jäsenet, mutta jos paikkoja jää, voivat myös muut jäsenet saada treenipaikan. Jos haluat paikan useammalle koiralle, täytä jokaiselle koiralle oma hakemus. Yhdelle ohjaajalle voidaan antaa useampi paikka, mikäli paikkoja jää yli.

Ryhmäpaikkojen jakoon vaikuttaa jäsenen aktiivisuus seurassa. Kaikkia kesäryhmäläisiä koskee talkoovelvoite, joka suoritetaan järjestämällä Match Show 9.5.2019. Tarkempia tietoja talkoon suorituksesta hakulomakkeella.

Ryhmät treenaavat Navalan agilitykentällä. Kenttä sijaitsee noin 1 km päässä Veikkolan keskustasta osoitteessa Navalantie 30, 02880 Veikkola. Kenttä on hiekkapohjainen ja se on aidattu.

Kesäkausi kestää toukokuusta elokuulle (vk 19–35). Kesätauko ohjatuista treeneistä on heinäkuussa vk 27–30. Em. mätsäripäivänä ei ole treenejä. Mikäli kouluttaja ei pääse pitämään koulutusta, pyritään tilalle järjestämään tuuraaja Vekoran muista kouluttajista tai aktiivitreenaajista. Mikäli kouluttajaa ei löydy, pidetään omatoimitreenit. Kouluttajan puuttuessa pyritään sopimaan ryhmän kesken korvaavakerta, mikäli sellainen sopii kouluttajan aikatauluun. Mikäli treenejä ei saada sovittua, omatoimitreeneistä ei palauteta maksua osallistujille. Myöskään sään takia perutuista treeneistä ei palauteta maksua osallistujille.

Jokainen treenaa Vekoran järjestämissä treeneissä omalla vastuullaan ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä.

Hinta: 120 €/koirakko

Ryhmävaihtoehdot

Päivä Aika Taso Max osallistujat Kouluttaja
Maanantai klo 18.00–19.30 Möllit / 1. luokassa kisaavat 6 koirakkoa Tiina Mäkelä
Maanantai klo 19.30–21.00 Alkeet 6 koirakkoa Niina Aho
Keskiviikko klo 18.00–19.30 Kisaavat 6 koirakkoa Senni Huotari
Keskiviikko klo 19.30–21.00 Kisaavat 6 koirakkoa Senni Huotari
Torstai klo 18.00–19.30 Häiriöherkät koirat 6 koirakkoa Marja Huovila

 

Agilityn alkeet, Niina Aho

Niinan ryhmässä opitaan agilityyn tarvittavia taitoja ja tietenkin esteosaamista. Ensin keskitytään tärkeisiin perusohjaustekniikoihin, josta sitten opitut taidot siirretään pikkuhiljaa ratatyöskentelyyn. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki harrastusta aloittelevat koirakot, etukäteisosaamista ei tarvita.

Möllit ja 1. luokkalaiset, Tiina Mäkelä

Tiina kouluttaa agilityä pitkällä kokemuksella. Tiinan ryhmään otetaan möllejä sekä 1. luokassa kisaavia koirakoita. Ryhmään voivat hakea kaikki koirakot, joilla on vähintään agilityn alkeiskurssi käytynä. Toukokuun ajan ryhmää kouluttaa Niina Aho.

Kisaavat, Senni Huotari

Sennin kilpailevien koirakkojen ryhmään voivat hakea kaikki jo kilpailevat koirakot sekä kilpailemaan tähtäävät koirakot. Ryhmiin hakevilla tulee olla agilityn alkeiden lisäksi jo jonkin verran esteosaamista.

Häiriöherkät, Marja Huovila

Marjan ryhmään voivat hakea eritasoiset häiriöherkät koirakot. Kullekin koirakolle suunnitellaan koirakon tason mukaiset treenit ja koirille taataan rauhallinen suoritusympäristö.

 

Hakulomake sulkeutuu 21.4.2018 klo 24.00. Vuoden 2019 jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen hakulomakkeen täyttöä. Ilmoittautumiset ovat sitovia (ks. peruutusehdot).

 

HAKULOMAKE