Kurssin pääpaino on agilityssä, mutta se sopii hyvin myös esim. tuleville toko-koirille. Kurssilla tehdään harjoituksia, joista on hyötyä erityisesti tuleville harrastuskoirille, mm. leikkimistä, luopumista, luoksetuloa, paikallaan pysymistä, kohteen kiertoa ja suullisten/suuntakäskyjen alkeita – rauhoittumisharjoituksia unohtamatta. Kaikkein tärkeimpänä treenataan yhteistyötä ohjaajan kanssa. Kaikki tehdään leikin varjolla, pentujen ikä ja kehitystaso huomioiden.

Kurssi pidetään Navalan aidatulla kentällä, ja sille mahtuu neljä alle 9 kk:n ikäistä pentua. Kertoja on viisi, eli treenit ovat heinäkuun jokainen keskiviikko 3.31.7. Muut kerrat ovat klo 1818.45, mutta viimeinen kerta on klo 1717.45.

Kaikki pennut treenaavat kentällä yhtä aikaa, ja koulutuksen lomassa pidetään sopivasti taukoja. Kouluttajana toimii Eva Bergman. Kurssin hinta on 50 €.

Ilmoittaudu mukaan pe 21.6.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen evabergman72 (at) gmail.com. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja pennustasi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, huomioithan peruutusehdot.

Tervetuloa mukaan!