Keskiviikkona 20.11. kello 18 alkaen.

Tullin koirakoulu sijaitsee osoitteessa Lapinkyläntie 161, Vekoran treenikentän vieressä. Talon seinässä lukee koirakoulu.

Tapaamme koirakoulun pihassa kello 18. Ensin näemme koirat työssään, ja tämän jälkeen menemme sisälle, jossa kuulemme koirien koulutuksesta ja juomme kahvit. Mahdollisuus kysellä.

Tutustumiskäynti ei maksa mitään, mutta olemme aina tutustumiskäynnillä vieneet tuliaisiksi kahvipaketin ja kahvileivät. Nyt on loistava tilaisuus hankkia talkoopisteitä leipomalla.

Ilmoittautumiset ke 25.9. klo 9 alkaen osoitteeseen marja.huovila (at) kolumbus.fi. Mukaan mahtuu 20 henkeä. Etusijalla ovat Veikkolan koirakerhon jäsenet.

Kerro ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, kuulutko Veikkolan koirakerhoon ja harrastatko mahdollisesti koirasi kanssa jotain, jossa koiran pitää käyttää nenäänsä.

Kerro myös, onko sinulla joku erikoisruokavalio ja oletko halukas leipomaan tai tuomaan kahvipaketin ja teepusseja (nämä etusijalla ilmoittautuessa). Kerro myös, mitä leipoisit, niin ilmoittautujien joukosta valitaan yksi suolaisen ruoan leipoja ja yksi makean ruoan leipoja.

Koska kesällä kävi ilmi, että halukkaita on enemmän kuin kerralla mahtuu mukaan, järjestämme heti vuoden vaihteen jälkeen toisen tutustumiskäynnin niille, ketkä eivät ensimmäisellä kerralla mahdu mukaan. Silloin viikonpäivä on eri, jotta eri viikonpäivinä treenaavat pääsevät mukaan.