Veikkolan Koirakerho järjestää lauantaina 9.11.2019 klo 12–20 uusinnan koulutuspäivästä, jossa on mahdollisuus sekä tokon että rally-tokon ohjattuun koulutukseen. Tokoa tulee kouluttamaan Sirke Viitanen ja rally-tokoa Hannele Pirttimaa.

Koulutuspaikkana toimii Agimestan halli Juvanmalmilla (Juvan teollisuuskatu 15).

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikentasoisille koirakoille. Halutessaan koirakko voi osallistua molempien lajien koulutukseen.

Päivän aikataulutus

Tokoa treenataan klo 12–18 ja rally-tokoa klo 14–20. Molemmilla lajeilla on osittain mahdollisuus isomman hallialueen käyttöön, eli käytännössä tokossa on hyvin tilaa VOI/EVL/häiriöherkille ja rally-tokossa MES-VOI-luokan radoille. Muut luokat (ALO, AVO) treenaavat hallissa samaan aikaan, jolloin alue jaetaan sermeillä.

Jokaisella koirakolla on treeniaikaa noin 20 minuuttia. Rally-tokossa osa ajasta kuluu lajityypillisesti rataantutustumiseen kouluttajan kanssa. Oman treeniaikansa voi kummassakin lajissa käyttää omien tarpeiden mukaisissa harjoituksissa, eli esim. rallyssa voit tehdä rataa tai keskittyä pienempiin kokonaisuuksiin.

Päivä aikataulutetaan tarkemmin kun laji- ja ryhmäkohtaiset koiramäärät ovat selvillä.

Hinta ja ilmoittautumiset

Hinta 28 €/laji/jäsen, 35 €/laji/ulkopuoliset.

Vekoralaisilla on ilmoittautumisen etuoikeus 2.10.–16.10.2019. Ilmoittautuminen päättyy paikkojen täyttyessä ja/tai viimeistään 31.10.2019. Treenipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: riikka.reikko (at) gmail.com.
Kerro ilmoittautuessasi ohjaajan nimi, koiran nimi ja rotu, laji(t), luokka, tokossa erityinen tilantarve (iso kenttä/häiriöherkkä), ja oletko Vekoran jäsen.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruustusehtoihin.