Vekora, Espanjanvesikoiraharrastajat, Labradorinnoutajakerho ja Länsi-Uudenmaan mäyräkoirat järjestävät yhdessä MEJÄ-kurssin aloitteleville, kokeisiin tähtääville koirakoille Veikkolassa (Kirkkonummella).

Kurssin ajankohta on 17.–18.4. Perjantaina klo 17–21 ilman koiria ja lauantaina klo 9 – n. 14 koirien kanssa.

Perjantaina kurssin aluksi kokenut MEJÄ-koira esittää maastossa mallisuorituksen, jonka jälkeen siirrytään sisätiloihin MEJÄ-tuomari Tuovi Henttu-Torckellin teoriaosuutta kuuntelemaan (luennolla kahvitarjoilu).

Lauantaina on maasto-osuus, jäljen teko ja jäljestys jokaiselle koiralle. Halukkaille voidaan tehdä myös paukkuarkuuskoe.

Kurssilaiset saavat luettavaksi materiaalia sähköisesti ennakkoon ja lisää kurssilla. Lisäksi kaikki saavat mukaansa sorkan omaa harjoittelua varten.

Kurssin järjestelyistä vastaa Vekoran Tuomo Hannula muiden kouluttajien kanssa.

Hinta

Kurssin hinta on 35 € järjestävien yhdistysten jäsenille (koirakkopaikka ja 1–2 ihmistä). Paikkoja on rajoitetusti (n. 6 koirakkoa/yhdistys).

Jos paikkoja jää, voidaan kurssille ottaa muitakin kuin jäseniä, hintaan 45 €.

Muutamia kuunteluoppilaspaikkoja on myös tarjolla hintaan 10 € / 15 € (jäsen/ei-jäsen, ei sis. sorkkaa).

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen alkaa ma 10.2. klo 12. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: posti@espanjanvesikoiraharrastajat.fi.

Kerro ilmoittautumisessasi sähköposti, puhelinnumero, jäsenyystieto, koiran ikä ja jäljestyskokemus (menee kouluttajille tiedoksi, kokemusta ei vaadita, sillä kurssi on nimenomaan alkeiskurssi).

Tervetuloa oppimaan mejän perusteet!

Kurssille osallistuvat koirat tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.