Veikkolan Koirakerho järjestää kesällä viiden kerran 2×2-keppikurssin. Jos keppien treenaajia ei ole tarpeeksi, niin mukaan otetaan myös muiden erikoisesteiden treenaajia.

Kurssi pidetään perjantaisin Navalan aidatulla kentällä klo 18–19.30. Kurssipäivät ovat 5.6, 12.6., 26.6., 7.8. ja 21.8.2020. Kurssille mahtuu neljä koirakkoa. Kouluttajana toimii Eva Bergman.

Kurssipäivien välissä on tarkoitus harjoitella omatoimisesti. Siksi pääsyvaatimuksena on omatoimitreenioikeus Navalan kentälle, tai muulle harjoituspaikalle. Koiran on oltava vähintään 12 kuukauden ikäinen, terve ja Kennelliiton ohjeiden mukaan rokotettu.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 50 € Vekoran jäsenille ja 75 € Vekoran ulkopuolisille.

Haku kurssille alkaa välittömästi. Vekoralaisilla on etusija 15.5.2020 saakka, jonka jälkeen otetaan vastaan myös ulkopuolisten ilmoittautumisia.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen evabergman72@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi koiran nimi, rotu ja ikä sekä haluatko treenata keppejä vai mahdollisesti jotain muuta erikoisestettä. Kerro myös omat yhteystietosi, oletko Vekoran jäsen ja omaatko omatoimitreenioikeuden Navalaan tai jonnekin muulle harjoituspaikalle.

Tervetuloa kurssille!

Kurssille osallistuvat koirat tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.