Veikkolan Koirakerho järjestää lauantaina 5.9.2020 klo 10–16 rally-tokon koulutuspäivän Navalassa hiekkakentällä. Kouluttajaksemme tulee Carita Kuparinen.

Koulutuspäivään voivat osallistua kaikentasoiset koirakot, mutta alkeet olisi hyvä olla hallussa, sillä päivä toteutetaan ratatreeninä. Päivässä tulee olemaan kaksi ryhmää: aamupäivän puolella treenaavat voi-mes-koirakot ja iltapäivän puolella avo-alo-koirakot.

Koulutuspäivään mahtuu 14 koirakkoa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä, ensisijaisesti siten, että molempiin ryhmiin mahtuu 7 koirakkoa. Tarpeen vaatiessa muokataan ryhmäkokoja.

Jokaisella koirakolla on henkilökohtaista treeniaikaa noin 20 minuuttia, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla – kisatreeninä, rataa pätkien, yksittäisiin tehtäviin keskittyen tms. Tämän lisäksi on yhteistä rataantutustumisaikaa. Päivä aikataulutetaan tarkemmin lähempänä.

Hinta 25 €/jäsen, 32 €/ulkopuoliset.

Vekoralaisilla on ilmoittautumisen etuoikeus 12.–23.8.2020. Ilmoittautuminen alkaa 12.8. klo 12 ja päättyy 30.8.2020. Ilmoittautumiset osoitteeseen riikka.reikko@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi ohjaajan nimi, koiran nimi ja rotu, luokka ja oletko Vekoran jäsen. Kouluttaja toivoo myös ratoihin liittyviä toiveita.