Haku Veikkolan Koirakerhon järjestämiin talven agilityryhmiin on nyt auki. Ryhmät treenaavat tiistai- ja torstai-iltaisin syyskuun 2021 alusta huhtikuun 2022 loppuun Lägi Areenalla, Lohjan Muijalassa. Ryhmiin voivat hakea kaikki Vekoran jäsenet, mutta etusijalla ovat yhdistystoiminnassa aktiiviset jäsenet. Yhdelle ohjaajalle voidaan antaa useampi paikka, mikäli paikkoja jää yli. Haku on auki vain Vekoran jäsenille.

Mitä: Agilityn talviryhmät
Milloin: syyskuu-joulukuu 2021 viikot 36–52, 17 kertaa sekä tammikuu-huhtikuu 2022 viikot 1–17, 18 kertaa
Missä: Lägi Areena, Pysäkkitie 5, Lohja (Muijala)
Hinta: 635€/koko kausi, laskutetaan kahdessa erässä syksy ja kevät erikseen

Ryhmät:

  • Tiistaisin klo. 18.00 – 21.00. Kouluttajina vuoroviikoin Marko Kivihalme (parittomat viikot) ja Emiliä Välttilä (parilliset viikot). Ryhmässä 12 koirakkoa.
  • Torstaisin klo. 17.30 – 20.30. Kouluttajana Niina Aho. Ryhmässä 12 koirakkoa.

Mikäli kouluttaja ei pääse pitämään koulutusta, pyritään tilalle järjestämään tuuraaja Vekoran muista kouluttajista tai aktiivitreenaajista. Mikäli kouluttajaa ei löydy, pidetään omatoimitreenit. Kouluttajan puuttuessa pyritään sopimaan ryhmän kesken korvaava kerta. Omatoimitreeneistä ei palauteta maksua osallistujille. Jokainen treenaa omalla vastuullaan, ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä. Hallilla tulee noudattaa Lägi Areenan sääntöjä. Agilitytoimikunta pidättää oikeudet talviryhmiä koskeviin muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan hakulomakkeen kautta. Hakuaika päättyy 18.7.2021.

Kurssille osallistuvat koirat tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.