Veikkolan koirakerho vastaa jäsentensä toiveisiin ja järjestää aiemmin mainitusta poiketen talveen kolme rally-tokon koulutuspäivää! Päivät toteutetaan Ojakkalassa Hiekanhallissa ja ne tulee kouluttamaan tykätty Sirke Viitanen.

Koulutuspäivät ovat lauantaisin 11.12.2021 sekä 22.1. ja 19.3.2022 klo 10-15.

Koulutuspäivät toteutetaan ratatreenin muodossa ja osa koulutusajasta on yhteistä rataantutustumista. Yhteisen ajan vuoksi jokaisen ohjaajan tulee osata oman luokkansa kylttitehtävät (vaikuttaa rataantutustumisen kestoon), mutta henkilökohtaisen treeniaikansa voi koirakko käyttää vaikka yksittäisten tehtävien hiomiseen.

Päivä jaetaan kahteen ryhmään: aamupäivässä treenaa VOI-MES ja iltapäivässä ALO-AVO. Molempiin ryhmiin mahtuu 5 koirakkoa (treeniaika +2h/ryhmä, sillä päivän pituudesta osa menee ratojen rakentamiseen, kouluttajan taukoon, kentän siivoukseen). Voit osallistua joko vain omaan ryhmään tai olla läsnä koko päivän muiden treenistä oppien.

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu samalla kerralla ja voit valita mihin päiviin haluat osallistua. Ilmoittautuminen on sitova, mutta esteen tullessa voit myydä paikkasi omaan ryhmääsi. Huomaa, että yhteen ilmoittautumislomakkeeseen voi laittaa vain yhden koiran eli jos haluat osallistua eri päiviin eri koiran kanssa, niin täytä koirista omat lomakkeet.

Ilmoittautuminen aukeaa vekoralaisille 15.10, ja ulkopuolisille 1.11. Ilmoittautuminen päättyy 7.11.2021 ja/tai paikkojen täytyttyä. Hinta vekoralaisille 26€/pvä, ulkopuolisille 41€/päivä.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Kurssille osallistuvat koirat tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.