Veikkolan Koirakerho järjestää kesällä 2022 agilityn alkeiskurssin Veikkolassa Navalan aidatulla kentällä. Treenit pidetään touko-, kesä- ja elokuussa maanantai-iltaisin klo 18.40–20.10 (yhteensä 14 kertaa). Heinäkuu on taukoa ohjatuista treeneistä.

Agilityn alkeiskurssilla keskitytään nimensä mukaisesti agilityn alkeiden opettelemiseen. Kurssilla opetellaan lajissa tarvittavia perusohjauksia sekä esteiden suorittamista. Pikkuhiljaa opittuja asioita tuodaan osaksi lyhyitä ja helppoja ratakokonaisuuksia. Kurssi sopii lajista kiinnostuneille ja aivan vasta-alkajille.

Kurssin vetäjänä toimii Marika Suominen.

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla vähintään 4 kuukauden ikäisiä, terveitä ja rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Kesäkauden hinta Vekoralaisille on 120 € ja ulkopuolisille 180 €. Kurssille otetaan mukaan 6 koirakkoa. Vekoralaiset ovat etusijalla kurssille 15.3.2022 saakka, jonka jälkeen ilmoittautuminen avataan myös ulkopuolisille, jos paikkoja on jäljellä.

Ilmoittautuminen alkaa 7.3.2022. Ilmoittautumiset sähköpostitse Marikalle osoitteeseen maale@luukku.com.

Laita ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:

  1. Ohjaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  2. Koiran nimi, rotu ja ikä
  3. Mitä olette yhdessä koiran kanssa harrastaneet aikaisemmin?
  4. Mitä haluaisit oppia agilitystä?
  5. Oletko Vekoran jäsen.

Kurssille osallistuvat koirat tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.