Miten saada koira näyttämään parasta osaamistaan kisoissa?

Miten treenata kisatilannetta?

Miten ohjata paremmin?

Valmennusillassa treenaa 15 koirakkoa kolmessa viiden koiran ryhmässä. Jokainen ryhmä treenaa jokaisen ohjaajan kanssa ja jokainen koirakko saa omaa aikaa kouluttajan kanssa.

Kouluttajien erikoisalaa on ohjata koirakoita muun muassa saavuttamaan oma kupla häiriössä, sosiaalisen palkan vahvistaminen ja yhtenäisen kisasuorituksen rakentaminen sekä palkkaamattomuus suorituksessa.

Kurssin ajankohta: perjantaina 27.5.2022 klo 17.00-20.00

Paikka: Veikkolan jääkiekkokaukalo, Lamminpääntie 1, 02880 Veikkola. Virallinen osoite näyttää vähän huti, mutta paikka löytyy Goole Mapsista nimellä Veikkolan kaukalo https://goo.gl/maps/dadmLQVXWb2g2heM7

Kouluttaja: Sirke Viitanen, Riitta Jantunen-Korri ja Pekka Korri

Hinta: 59 €/koirakko

Tähän koulutukseen voivat hakea vain Vekoran jäsenet. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin jaossa on paikkoja, etusijalla koulutuksiin ovat Vekoran aktiiviset tokokouluttajat ja talkoopisteitä keränneet jäsenet. Tarvittaessa karsintaa tehdään talkoopisteiden mukaan. Mikäli paikkoja jää tyhjäksi, avataan haku myös yhdistyksen ulkopuolisille.

Hakulomake: Haku ryhmiin tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sanna@vekora.net

Lisätietoja: sanna@vekora.net