Veikkolan Koirakerho järjestää talven aikana Sirke Viitasen ohjaamia rally-tokon koulutuspäiviä. Päivät keskittyvät rataharjoituksiin eli vähimmäisvaatimuksena on kyky tehdä rataa lyhyissä pätkissä. 
 
Päivät pidetään n. klo 10-16 Hiekan hallissa, Vihdissä. Koulutuspäivät ovat 10.12, 21.1., 11.2. ja 25.3.2022, jotka ovat haussa kokonaisuutena. Koulutuspäivissä on kaksi erillistä ryhmää (aamupäivästä voi-mes, ja iltapäivästä alo-avo) ja ryhmässä on rakennettuna molemmille luokille omat radat. Ryhmällä on yhteinen rataantutustumisaika ja tämän jälkeen jokaisella henkilökohtainen ohjausaika. Ryhmien aikataulut tarkentuvat ryhmiä muodostettaessa. 
 
Koulutukseen mahtuu yhteensä 14 koirakkoa. 
Hinta jäsenille 77€.  
 
Jäsenten haku koulutukseen on avoinna 6.11.2022 asti. Tähän koulutukseen voivat hakea vain Vekoran jäsenet. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin jaossa on paikkoja, etusijalla koulutuksiin ovat Vekoran tokotoimikunnan järjestämien kurssien kouluttajat ja talkoopisteitä keränneet jäsenet. Tarvittaessa karsintaa tehdään talkoopisteitä keränneiden kesken talkoopisteiden perusteella. Talkoopisteissä otetaan huomioon viime vuonna ja tänä vuonna kerätyt talkootunnit. 

Huomaa ryhmäkohtaiset hakulinkit! 

Haku alo-avo-ryhmään tämän hakulomakkeen.   

Haku voi-mes-ryhmään tämän hakulomakkeen.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.