Handler Workshop 12.7.2023 – koiranäyttelyharrastajille

Tule hiomaan omia esittämistaitojasi Handler Workshopiin 12.7.2023 klo 18-20 Vihdin Ojakkalaan!

Koulutuksessa keskitytään hiomaan Sinun taitojasi koiran esittäjänä:

  • Miten sinä toimit koiran kanssa kehässä ammattilaisen tavoin
  • Miten esittää koira parhaalla tavalla edukseen
  • Miten koiran oma toiminta vaikuttaa koiran esittämiseen – miten toimia erilaisissa tilanteissa
  • Miten esittää erilaisia koiria

Koulutus keskittyy sinun taitojesi treenaamiseen, ei niinkään kouluttamaan omaa koiraa esiintymään. Koulutuksessa kuitenkin treenataan omien koirien kanssa, joten tämä on hyvä mahdollisuus hioa yhteistä esiintymistä. Koulutuksessa voidaan osallistujien kesken vaihdella koiria ja treenata saman treenin aikana erilaisilla koirilla.
Koulutus on suunnattu jo näyttelyissä käyville koiraihmisille. Sinulla tulisi olla jo pohjatietona näyttelyiden perusteet, kuten koiran seisotus, perusteet kehäkäytöksestä ja perusteet kehässä liikkumisessa. Näiden perusteiden päälle rakennamme sinulle itsevarmuutta ja taitoa kehässä toimintaan!

Mikäli sinulla on jo kokemusta näyttelyissä käymisestä, mutta koira puuttuu, voimme järjestää koulutukseen lainakoiran, huomioithan tämän ilmoittautumislomakkeella

Kouluttajat
Kouluttajina workshopissa on koiranäyttelymaailman monitaiturit Paavo Tervonen sekä Vesa Lehtonen.

Paavo on ollut näyttelymaailmassa mukana lähes kaksi vuosikymmentä. Näiden vuosien aikana hänelle on tullut tutuksi junior handlereissä kisaaminen ja miltein kaikkien roturyhmien koirien esittäminen. Paavo kasvattaa kettuterriereitä ja onkin läheisimmin tutustunut terriereiden roturyhmään.
Vesalla on takanaan pitkä taival näyttelymaailmassa alkaen vuodesta -89. Vesa on esittänyt koiria kaikista roturyhmistä ja taitaa erilaisten esittämistapojen salat, oli sitten maassa tai pöydällä esitettävää rotua tai vapaasti- tai aseteltuna seisotettavaa. Vesa on kouluttanut laajalti sekä junior handlereita, että pitänyt näyttelykoulutuksia erilaisille ryhmille. Esittämisen ja kouluttamisen lisäksi Vesalla ulkomuototuomarioikeudet roturyhmiin 2, 3, 4, 8, 9 ja 10.

Aika: Keskiviikkona 12.7.2023 klo 18.00-20.00

Paikka: Hiekanhalli, Ukintie 7, 03250 Ojakkala
Osallistujat jaetaan neljään ryhmään. Ryhmät treenaa vuorotellen molemmilla kouluttajilla jaetusti niin, että toinen ryhmistä treenaa 30min ja toinen seuraa 30min. Kouluttajaa vaihdetaan puolessa välissä. Ottamalla sekä treeni- että kuunteluaikaa, varmistamme että pääset oppimaan myös muiden opetuksesta ja koirat pääsevät lepäämään.

Hinta:
Koirakkopaikka (max 20) : 45€ Vekoran jäsenille, muille 65€
Kuuntelupaikka (max 10): 10€ 

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Lisätietoja: Sanna, 0400780038