Veikkolan Koirakerho järjestää talven aikana Sirke Viitasen ohjaamia rally-tokon koulutuspäiviä. Päivät keskittyvät rataharjoituksiin eli vähimmäisvaatimuksena on kyky tehdä rataa lyhyissä pätkissä.

Päivät pidetään n. klo 10-16 Hiekan hallissa, Vihdissä. Koulutuspäivät ovat 4.11, 2.12, 13.1, 3.2, 9.3, 13.4, jotka ovat haussa kokonaisuutena. Koulutuspäivissä on kaksi erillistä ryhmää (aamupäivästä voi-mes, n. klo 10-13 ja iltapäivästä alo-avo, n. klo 13-16) ja ryhmässä on rakennettuna molemmille luokille omat radat. Ryhmällä on yhteinen rataantutustumisaika, joka on osa ohjattua koulutusta, ja tämän jälkeen jokaisella on henkilökohtainen ohjausaika.

Koulutukseen mahtuu yhteensä 14 (7+7) koirakkoa.

Hinta jäsenille 135€ (laskutetaan kahdessa erässä).

Tähän koulutukseen voivat hakea vain Vekoran jäsenet. Hakemusta ei oteta huomioon mikäli vuoden 2023 jäsenmaksu on maksamatta. Uusien jäsenien liittymismaksu ja jäsenmaksu vuodelle 2023 tulee olla maksettu jäsensihteerin ohjeiden mukaisesti ennen hakulomakkeen täyttämistä.  Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin jaossa on paikkoja, etusijalla koulutuksiin ovat Vekoran tokotoimikunnan järjestämien kurssien kouluttajat ja talkoopisteitä keränneet jäsenet. Tarvittaessa karsintaa tehdään muiden kuin kouluttajien osalta talkoopisteitä keränneiden kesken talkoopisteiden perusteella. Talkoopisteissä otetaan huomioon viime vuonna ja tänä vuonna kerätyt talkootunnit.

Jäsenten haku koulutukseen on avoinna 10.10.2023 asti.

Ilmoittautuminen

Hakulomake alo-avo-ryhmään.

Hakulomake voi-mes-ryhmään.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.