Haku Veikkolan Koirakerhon järjestämiin kevään agilityryhmiin aukeaa 1.11. Kevätkaudella 2024 on agilitykoulutusta on vain yhtenä päivänä torstain hallivuoron peruunnuttua. Tiistain ryhmään saatiin kaksi lisäpaikkaa.

Haku on auki vain Vekoran jäsenille. Uusien jäsenten jäsenmaksu pitää olla maksettuna, jotta hakemus käsitellään. Jos hakijoita on enemmän kuin ryhmäpaikkoja on tarjolla, ryhmäpaikat jaetaan talkoopisteiden perusteella.

Jos haluat paikan useammalle koiralle, täytä jokaiselle koiralle oma hakemuslomake ja, kerro lisätiedoissa, mille koiralle haet ensisijaisesti treenipaikkaa. Yhdelle ohjaajalle voidaan antaa useampi paikka, mikäli paikkoja jää yli.


Ryhmät:

  • Tiistaisin 16.1.-16.4. klo 17.30-21.00, yhteensä 15 kertaa
  • 1. ryhmä klo 17.30-19:15 (radanrakennus + tutustuminen 25min, 13min/koirakko), 6 koirakkoa
  • 2. ryhmä klo 19:15-21:00 (tutustuminen 10min, 13min/koirakko), 7 koirakkoa
  • Kouluttaja: Ville Liukka
  • Hinta: 345e, 23e/per treenikerta (laskutus 175e tammikuussa  ja 170e maaliskuussa)
  • Missä: Lägi Areena, Pysäkkitie 5, Lohja (Muijala)

HUOM!! 1. ryhmässä kaikki ryhmäläiset osallistuvat aktiivisesti radanrakennukseen!

Ilmoittautuminen:

Oheisen lomakkeen kautta 1.11.-12.11. välisenä aikana. Haku on sitova!

Agilitytoimikunta pidättää oikeudet ryhmiä koskeviin muutoksiin. Kurssi voi sisältää yhden omatoimitreenin kouluttajan ollessa estynyt (omatoimitreeni = ryhmä rakentaa radan sekä harjoittelee omatoimisesti ilman kouluttajaa).
Jokainen treenaa omalla vastuullaan, ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä sekä sitoutuu noudattamaan Lägi-Areenan sääntöjä. Koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti.

Lisätietoja: hanna-leena@vekora.net

Kouluttaja Ville Liukan lyhyt esittely:

Ville Liukka on kouluttanut ja kilpaillut aktiivisesti agilityssä vuodesta 2005. Hän on yksi nykyisistä SAGI:n liittokouluttajista ja toimii tällä hetkellä mm. Agilityliiton TOP Team –valmentajana sekä maajoukkueen johtajana. Ville on osallistunut useana vuonna kansallisiin sekä kansainvälisiin arvokilpailuihin. Ville valmistui agilitytuomariksi 2022.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.