Haku Veikkolan Koirakerhon järjestämiin kevään hoopers-ryhmiin on nyt auki. Haku on auki vain Vekoran jäsenille. Uusien jäsenten jäsenmaksu pitää olla maksettuna, jotta hakemus käsitellään. Jos hakijoita on enemmän kuin ryhmäpaikkoja,  ryhmäpaikat jaetaan talkoopisteiden perusteella.

Jos haluat paikan useammalle koiralle, täytä jokaiselle koiralle oma hakemuslomake ja kerro lisätiedoissa, mille koiralle haet ensisijaisesti treenipaikkaa. Yhdelle ohjaajalle voidaan antaa useampi paikka, mikäli paikkoja jää yli. Tällä lomakkeella haetaan vain hoopersryhmiin.

  • Milloin: Maanantaisin 8.1.-29.4.2024 yht. 16 kertaa (1.4. ei koulutusta)
  • Hinta: 400€ (25€ per kerta), laskutus tammikuussa 200 € ja maaliskuussa 200€
  • Kouluttaja: Eva Bergman
  • Ryhmä: klo 18:30-20.30 (radanrakennus + tutustuminen 20min, 16min/koirakko), 6 koirakkoa
  • Missä: Hiekanhalli, Ukintie 7, 03250 Vihti (Ojakkala)

HUOM!! kaikki ryhmäläiset osallistuvat aktiivisesti radanrakennukseen

Ilmoittautuminen

Haku oheisen lomakkeen kautta.
Haku on nyt auki. ja päättyy su 12.11.2023, jonka jälkeen lomake sulkeutuu.
Haku on sitova.

Agilitytoimikunta pidättää oikeudet ryhmiä koskeviin muutoksiin. Kurssi voi sisältää yhden omatoimitreenin kouluttajan ollessa estynyt (omatoimitreeni = ryhmä rakentaa radan sekä harjoittelee omatoimisesti ilman kouluttajaa). Jokainen treenaa omalla vastuullaan, ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä sekä sitoutuu noudattamaan Hiekanhallin sääntöjä.

Kurssille osallistuvat koirat tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.