Kuva: Tiina Heikkilä

Veikkolan Koirakerho ry järjestää noseworkin alkeiskurssin maalis-huhtikuussa koirakoulu Tassutreenillä Espoossa sunnuntaisin 3.3.–7.4.2024 klo 17.00–18.00. Alkeiskurssilla ei ole osaamisvaatimuksia. Koiran olisi kuitenkin hyvä osata jokin palkkiomerkki (esim. palkkasana tai naksutin). Kouluttajana toimii Ritva Oljakka koirakoulu Tassutreenistä.
 
Kurssi sopii kaikille koirille, myös häiriöherkille. Kurssilla jokaisella koiralla on ”oma loossi” käytössä, eli kaikilla koirilla on oma tila sermin takana. Koiralle opetetaan kurssilla eukalyptus-hydrolaatti (oma hydrolaatti sisältyy kurssin hintaan). Kurssilla ohjaaja oppii perusteet hajutyöskentelyn opettamisesta, jotta voi omatoimisesti jatkaa treenaamista. Kun harjoittelemme, niin yleensä palkkiona käytetään nameja (mutta myös lelua voi käyttää, riippuen mikä omalle koiralle parhaiten sopii).

Kurssille kannattaakin ottaa mukaan reilusti koiralle maistuvia palkkionameja (pieniä ja mielellään pehmeitä, koiran nappulat harvemmin toimivat palkkiona) ja koiran lempilelu. Lisäksi tavallinen panta (tai valjaat) ja hihna. 

Kurssin ajankohta: sunnuntaisin 3.3.–7.4. klo 17–18, yhteensä viisi kurssikertaa. Ei kurssia 31.3.
Paikka: Koirakoulu Tassutreeni, Karapellontie 4 C b, 02610 Espoo 
Hinta: Vekoran jäsenille: 135 €/koirakko, muille: 150 €/koirakko  
Kouluttaja: Ritva Oljakka 

Ilmoittautuminen

Vekoran jäsenille 31.1.2024 klo 10.00–8.2.2024 klo 20.00, muille 5.2.2024 klo 10.00–8.2.2024 klo 20.00 

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa ja paikat täytetään talkoopisteiden perusteella. Mikäli talkoopisteet menevät tasan menevät paikat nopeusjärjestyksessä. Vain Vekoran jäsenille avoimen ilmoittautumisen jälkeen mahdolliset vapaat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja: tiina@vekora.net 

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.