Vekoralla alkaa noseworkin kimppatreeniryhmä. Alustavasti tämä on viiden kerran kokeilu, jolla haetaan toimivia käytäntöjä jatkoa varten. Myöhemmin kysynnän mukaan mahdollisesti ryhmiä voi olla useampiakin, jos innokkaita vastuuhenkilöitä ryhmille löytyy (mahdollisesti tämäkin ryhmä voi jatkaa).

Ryhmä kokoontuu Veikkolassa Punaisella Tuvalla (Impivaarantie 3, 02880 Veikkola) maanantaisin klo 17-19 22.4.-20.5. (5 krt). Mukaan mahtuu viisi koirakkoa.  

Kimppatreeniryhmän vaatimuksena on, että koirakon pitää osata perusteet lajista ja kyetä itsenäiseen treenaamiseen (tarkoituksena on, että kätköjen tekijä vaihtelee viikoittain eli oma hydrolaatti ja siirrännäiset olisi hyvä olla), mutta koiran ei tarvitse osata etsiä sokkona. Varsinaista kouluttajaa ei ole, ryhmän vastuuhenkilönä olevalla henkilöllä on useamman vuoden kokemus lajista. Kimppatreeniryhmä sopii esimerkiksi koirakoille, jotka kaipaavat vaihtelua treeniin ja vieraiden ihmisten tekemiä kätköjä. Kaikki tarkemmat käytännöt sovitaan osallistujien kesken (kuten treenijärjestys, käytetäänkö pelkkää eukalyptusta, kätköjen vaativuustaso, etsintämuodot jne.).  

Lähtökohtaisesti koirat odottavat vuoroaan autossa ja vain yksi koira kerrallaan on etsimässä. Muut osallistujat saavat seurata etsintää ilman koiraa. Kurssia varten luodaan whatsappryhmä tai sähköpostiketju käytänteiden sopimista varten. Tästä sovitaan erikseen osallistujien kesken. Jokainen osallistuja sitoutuu auttamaan tilan siivouksessa treenikerran päätteeksi. 

Kurssin ajankohta: Maanantaisin 22.4. –  20.5. klo 17-19 (5 krt) 
Paikka: Punainen Tupa, Impivaarantie 3, 02880 Veikkola 
Hinta: 20€ / osallistuja tilavuokran kattamiseksi eli 4€/kerta (Avoinna vain Vekoran jäsenille) 
Ryhmän vastuuhenkilö: Tiina Heikkilä 

Ilmoittautuminen: Vekoran jäsenille 6.4.2024 klo 10:00 – 14.4.2024 klo 20. Paikat jaetaan talkoopisteiden perusteella. Mukaan otetaan 5 koirakkoa.  

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja: tiina@vekora.net 

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.