Kurssi on tarkoitettu alkeis- ja alkeisjatkotasoisille koirakoille ja tavoitteena on tehdä ensin lyhyempiä radanosia ja sitten pidempiä ratasuorituksia. Harjoitukset sovelletaan jokaisen koirakon tasoon sopiviksi. Radat on hyppyratoja eli ei kontaktiesteitä eikä myöskään keppejä, mutta kaikki erilaiset hyppyesteet ovat radoilla käytössä.

Koulutukset pidetään keskiviikkoisin Hiekan hallilla. Hiekan hallilla on vain yksi kenttä, joten kurssi soveltuu hyvin myös herkemmin häiriöihin reagoiville koirille. Kurssille osallistuvan koiran tulee olla yli 15 kk ikäinen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen oheisen lomakkeen kautta. Haku on auki ja loppuu 25.8. tai kun kurssi on täynnä. Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • Ajankohta: ke 4.9. – 9.10.2024 klo 18:45 – 20:00 (yht. 6 kertaa)
  • Kouluttaja: Johanna Ruokamo
  • Paikka: Hiekan Halli, Ukintie 7, Ojakkala (Vihti)
  • Hinta: jäsenille 120€  (20€/kerta), hinta ei-jäsenille 180€ (30€/kerta). Laskutus elokuussa

Lyhyt esittely kouluttajasta:

Koirat ovat olleet lukioikäisestä asti osa elämääni. Alkuun harrastin perheemme cockereiden kanssa arkitottista, näyttelyitä ja mejäpuuhia. Olen harrastanut myös shibojen ja kääpiöpinserin kanssa. Tällä hetkellä laumaan kuuluvat tolleri ja bordercollie.

Agility on ollut päälajini vuodesta 2010. Olen kisannut omien ja lainakoiran kanssa sekä kouluttanut muita koirakoita. Minulla on myös Suomen agilityliiton agilityvalmentaja AVA2-koulutus. Kouluttajana haluan auttaa ohjaajia löytämään omat ja koiransa vahvuudet ja tsempata yrittämään asioita, joita koulutettavat eivät itse uskoneet osaavansa. Agilityssa parasta on koiran kanssa yhdessä tekeminen ja arkihuolista irtaantuminen

Agilitytoimikunta pidättää oikeudet ryhmiä koskeviin muutoksiin. Jokainen treenaa omalla vastuullaan ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä sekä sitoutuu noudattamaan Hiekanhallin sääntöjä.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.