Vekoran mejä-toimikunta
pj. Tuomo Hannula
tuomo.hannula@gmail.com

Mejä-toiminta on jäähyllä toistaiseksi.  Kaikki harrastajat voivat oma-aloitteisesti harrastaa ja käydä kokeissa. Maastoja Vekora ei siihen tarjoa. Vuoden 2023 toimintaa suunnitellaan talvella 22-23.

Mejä

Mejä on pääosin koirakon yhdessä tekemistä; ulkoilua, suunnistamista, jäljentekoa ja koiran kanssa harjoittelua.

Uuden harrastuksen aloittavia tuetaan vuosittaisella alkeiskurssilla, jolla harrastuksen saloihin perehdytetään.  Koekausi alkaa yleensä noin vapulta, joten tyypillinen kurssiajankohta on huhtikuu heti lumien sulettua.

Omaa tekemistä pääsee testaamaan kokeissa, joita Vekora pyrkii järjestämään vähintään kerran vuodessa. Kokeet julkaistaan Kennelliiton tapahtumakalenterissa sen jälkeen kun Kennelpiiri on ne hyväksynyt. Myös tulokset löytyvät kokeen jälkeen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä.

 

Hyvää materiaalia luettavaksi >

Ajankohtaista mejässä

PERUTTU: Mejä-kurssi aloittelijoille

Vekora, Espanjanvesikoiraharrastajat, Labradorinnoutajakerho ja Länsi-Uudenmaan mäyräkoirat järjestävät yhdessä MEJÄ-kurssin aloitteleville, kokeisiin tähtääville koirakoille Veikkolassa (Kirkkonummella). Kurssin ajankohta on 17.–18.4. Perjantaina klo 17–21 ilman...

Mejä-kurssi aloittelijoille 12.–13.4.2019

Vekora, Espanjanvesikoiraharrastajat, Labradorinnoutajakerho ja Länsi-Uudenmaan mäyräkoirat järjestävät yhdessä mejä-kurssin aloitteleville, kokeisiin tähtääville koirakoille Veikkolassa (Kirkkonummella). Kurssin ajankohta on 12.–13.4., perjantaina klo 17–21 ilman...