Vekora järjestää jäsenilleen koulutusten lisäksi luentoja ja virallisia kokeita palvelukoiralajeissa, tokossa ja mejässä. Lisäksi järjestetään epävirallisia agilitykisoja ja möllitokokisoja mahdollisuuksien mukaan. Kouluttajia pyritään kouluttamaan vähintään kerran vuodessa – jatkossa toivottavasti siihen on mahdollisuus useammin ja useammalle.

Jos sinua kiinnostaa Veikkolan Koirakerhon jäsenyys, niin täytä alla oleva jäsenhakemuslomake.

Vekoran vuosikokouksessa vahvistettu jäsenmaksu vuodelle 2021 on varsinaiselta jäseneltä 30 € ja perhejäseneltä 5 €. Kirkkonummelaiset perheenjäsenet ilmaiseksi. Liittymismaksu uusille jäsenille on 20 €. Tarkemmat maksuohjeet saat, kun sinut on hyväksytty jäseneksi.

Veikkolan Koirakerho ry on Suomen Agilityliiton ja Suomen Palveluskoiraliiton jäsenyhdistys.

Vuoden 2021 hallitus

Puheenjohtaja
Sari Peltonen
pj.vekora@gmail.com

Jäsensihteeri
Sari Ali-Heikkilä
jasensihteeri.vekora@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Uki Heng

Tiedotusvastaava (kotisivut, Facebook-ryhmä)
Elisa Isotalo
veikkolankk@gmail.com

Rahastonhoitaja
Jaana Himilä
rahastonhoitaja@outlook.com

Muut hallituksen jäsenet
Milana Niemi
Lea Uotinen

Liity jäseneksi

Jos haluat liittyä Veikkolan Koirakerhon jäseneksi, täytäthän alla olevan jäsenhakemuksen. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä jäsensihteeriin jasensihteeri.vekora@gmail.com.

Veikkolan Koirakerho ry noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679) ja kansallista tietosuojalakia (2018/1050) sekä niiden nojalla annettuja viranomaisten asetuksia ja määräyksiä. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia