Veikkolan Koirakerho ry

Tervetuloa Vekoran nettisivulle!

Agilityn suullisten käskyjen kurssi – Ilmottaudu mukaan!

  • Home
  • Agility
  • Agilityn suullisten käskyjen kurssi – Ilmottaudu mukaan!

Suullisten käskyjen kurssi – Kouluttajan Senni Huotari

Veikkolan koirakerho järjestää syksyllä 2018 agilityn suullisten käskyjen kurssin. Tällä kurssilla on tavoitteena parantaa koirien suullisten käskyjen osaamista. Kurssilla voidaan vahvistaa koiran nykyistä osaamista itsenäisempään toimintaan ilman liikeohjausta ja/tai opettaa koiralle uusia käskyjä ja taitoja. Esimerkkinä, takaa, tiukka käännös, suunnat, kohti ohjaajaa, este ohjaajan puolelta. Estekäskyjen erottelut, esim. putki/kontaktit, ansaesteiden ohitukset.

Tämä kurssi on sopiva sinulle, jos olet halukas parantamaan koiran osaamista ja kehittymään koiran kouluttajana. Ensimmäinen kerta on teoriaa, jossa käydään mm. läpi opettamismenetelmiä, jonka jälkeen kurssin sisältyy 4 treeniä Lägi-Areenalla. Jokaiselle koirakolle on varattu 15min yksilöllistä treeniaikaa. Kurssi sopii lähtötasoltaan eri tasoisille koirakoille, pennusta 3-luokkaan. On tärkeää, että teoriakerralle pääsee osallistumaan.

Kurssin aikataulu

Teoriakerta pidetään su 2.9 klo.18:00-20:00 jossain Veikkolassa, paikka ilmoitetaan myöhemmin. Käytännöntreenit ovat sen jälkeen joka tiistai 4.9, 11.9, 18.9 sekä 25.9, klo. 18:00-21:00. Kurssin hinta vekoran jäsenille 100€, ulkopuolisille 125€. Mukaan mahtuu 11 koirakkoa.

Ilmoittautuminen

Veikkolan koirakerhon jäsenet ovat etusijalla ilmoittautumisessa 17.6 saakka, jonka jälkeen kurssille otetaan mukaan myös ulkopuolisia. Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset kurssin vetäjälle Sennille sähköpostiin: senni.huotari@metropolia.fi

Osallistujilta vaadittavat tiedot:

  • Ohjaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelin
  • Koiran nimi & ikä
  • Tieto Vekoran jäsenyydestä (kyllä/ei)

 

Peruutus säännöt

Kurssin peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu

> 14 vrk ennen kurssin alkua, peruutus on maksuton

> 5 vrk ennen kurssin alkua, peritään 50 % kurssin kokonaishinnasta

< 5 vrk ennen kurssin alkua, peritään 100 % kurssin kokonaishinnasta.

Peruutus on aina tehtävä kurssista vastaavalle henkilölle sähköpostitse: senni.huotari@metropolia.fi

Jos et ehdi peruuttamaan kurssia olet velvoitettu maksamaan siitä perittävän hinnan kokonaisuudessaan.

 

Sairaustapaukset

Sairastumisen (joko kurssille ilmoittautunut eläin tai ihminen) takia tapahtuneista peruutuksista palautetaan kurssihinta myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista, mikäli koirakko on estynyt osallistumaan koko kurssille (lääkärintodistus esitettävä). Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle.

Kurssin alkamispäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä, vaan osallistumismaksu veloitetaan tällöin kokonaisuudessaan.

loading