Veikkolan Koirakerho ry

Tervetuloa Vekoran nettisivulle!

ARKITOKOKURSSI ILMOTTAUDU MUKAAN!

Arkitokokurssin aikataulua on muutettu ja kurssi alkaakin vasta Elokuussa 2018. Kaikki mukaan!

Veikkolan koirakerho Ry järjestää arkitottelevaisuuskurssin syksyn 2018 alkupuolella, jonne kaikki ovat tervetulleita. Kurssilla harjoitellaan arjessa tarvittavia taitoja, kuten hihnakäytöstä ja peruskäskyjä. Kurssilla panostetaan iloiseen tekemiseen ja koiran ja ohjaajan yhteistyön parantamiseen. Kurssi järjestetään maanantai-iltaisin 20.8.-17.9. klo 17.45-18.45, kurssin kesto on 5 kertaa. Harjoituskerrat pidetään Veikkolan koulun kentällä. Kurssin hinta Veikkolan koirakerhon jäsenille on 45€ ja kerhon ulkopuolisille 65€.

Ilmoittautumiset sähköpostitse Millalle osoitteeseen: milla.tuomi1@gmail.com. Mikäli haluat liittyä jäseneksi kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista.

Osallistujilta vaadittavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä: 

  • Ohjaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelin
  • Koiran nimi & ikä
  • Tieto Vekoran jäsenyydestä (kyllä/ei)

Valitettavasti juoksuiset nartut eivät saa osallistua kurssille.

Peruutus säännöt

Kurssin peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu

> 14 vrk ennen kurssin alkua, peruutus on maksuton

> 5 vrk ennen kurssin alkua, peritään 50 % kurssin kokonaishinnasta

< 5 vrk ennen kurssin alkua, peritään 100 % kurssin kokonaishinnasta.

Peruutus on aina tehtävä kurssista vastaavalle henkilölle sähköpostitse milla.tuomi1@gmail.com Jos et ehdi peruuttamaan kurssia olet velvoitettu maksamaan siitä perittävän hinnan kokonaisuudessaan.

Sairaustapaukset

Sairastumisen (joko kurssille ilmoittautunut eläin tai ihminen) takia tapahtuneista peruutuksista palautetaan kurssihinta myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista, mikäli koirakko on estynyt osallistumaan koko kurssille (lääkärintodistus esitettävä). Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle.

Kurssin alkamispäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä, vaan osallistumismaksu veloitetaan tällöin kokonaisuudessaan.

loading