Veikkolan Koirakerho ry

Tervetuloa Vekoran nettisivulle!

Haku Nose Work alkeis- ja jatkokurssille auki, NYT!

  • Home
  • NoseWork
  • Haku Nose Work alkeis- ja jatkokurssille auki, NYT!

Vekora järjestää helmikuun puolivälissä alkavan Nose Work alkeis- sekä jatkokurssin. Nose Work on laji, jossa koira etsii tiettyjä hajuja eri ympäristöissä. Lajia voi harrastaa jokaisen koiran kanssa, oli se pieni tai suuri, arka tai rohkea. Ei siis tarvita erityistaitoja, kunhan koira on perustottelevainen. Lajissa voi edetä myös kilpailemaan, kokeita järjestetään kolmessa eri luokassa. Kokeissa kohdehajut ovat luokasta riippuen eukalyptus, laakerinlehti ja laventeli, ja erilaisia etsintöjä ovat laatikkoetsintä, sisätilaetsintä, ulkotilaetsintä, sekä ajoneuvoetsintä. 
 
Lue lisää lajista Nose Work Finlandin sivuilta: http://www.noseworkfinland.com/nose-work- finland/lajiesittely 
  
Kurssin tiedot 

Aika: Viiden kerran kurssi sunnuntaisin 11.2.2018 alkeet alkaen klo 16-17 (5 koiraa) ja jatkot heti perään klo 17-18 (5 koiraa). 

Paikka: Lohjan Koirakeskus Muijalassa 

Kouluttaja: Susanna Gustafsson (nose work -ohjaajakoulutuksen käynyt eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut kouluttaja)

Hinta: 99 eur vekoralaiset, 125 eur ulkopuoliset. Hinta sisältää kurssin lisäksi hajupullon (arvo 10eur). 
  
Alkeiskurssin sisältö 
Nose work -alkeiskurssilla käydään läpi perusasioita kuten lajisääntöjä sekä sitä, miten koiran nenä toimii. Koirat ehdollistetaan 1-luokan hajuun eucalyptukseen, ja kurssilla katsotaan, miten koira ilmaisee hajun, käydään läpi eri etsintäalueita sekä harjoitellaan tähtäimenä hajutestiin osallistumiskyky. Kurssin päätteeksi pidetään epävirallinen hajutesti. 

Jatkokurssin sisältö 
Nose work -jatkokurssilla harjoitetaan koirakoiden etsintävarmuutta sekä selvitetään yksilöllisiä haasteita ja vahvuuksia koirakoiden kesken. 

Ilmoittautumiset 18.1.-31.1.2018 välisenä aikana Daniela Lindholmille osoitteeseen danielalindholm@hotmail.com
  
Laita ilmoittautumiseesi 
nimesi: 
koiran nimi: 
rotu: 
koiran ikä: 
Oletko Vekoran jäsen:
  
Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

loading