Veikkolan Koirakerho ry

Tervetuloa Vekoran nettisivulle!

MEJÄ-KURSSI ALOITTELIJOILLE 13.–14.4.2018

Veikkolan koirakerho, Espanjanvesikoiraharrastajat, Labradorinnoutajakerho ja Länsi-Uudenmaan mäyräkoirat järjestävät yhdessä MEJÄ-kurssin aloitteleville, kokeisiin tähtääville koirakoille Kirkkonummen, Veikkolassa. 

Kurssin ajankohta

Perjantain 13.4 klo. 17:00-21:00

Lauantai 14.4. klo. 9:00-14:00

Perjantai-ilta opiskellaan ilman koiria ja lauantaina koirien kanssa. Perjantaina kurssin aluksi kokenut MEJÄ-koira esittää mallisuorituksen, jonka jälkeen siirrytään sisätiloihin MEJÄ – tuomari Tuovi Hentun teoriaosuutta kuuntelemaan. Lauantaina on maasto-osuus, oma jälki ja jäljestys jokaiselle koiralle. Halukkaille voidaan tehdä myös paukkuarkuuskoe. Kurssin järjestelyistä vastaa Veikkolan koirakerhon Tuomo Hannula, muiden kouluttajien kanssa.  

Kurssilaiset saavat luettavaksi materiaalia sähköisesti ennakkoon, lisää kurssilla sekä lisäksi kaikki saavat mukaansa sorkan omaa harjoittelua varten.

Kurssin hinta
Kurssin hinta on 30 € järjestävien yhdistysten jäsenille. Paikkoja on rajoitetusti (n.6 koirakkoa/yhdistys). Jos paikkoja jää, voidaan kurssille ottaa muitakin kuin jäseniä, hintaan 40 €. Muutamia kuunteluoppilaspaikkoja on myös tarjolla hintaan 10€/15€ (ei sis. sorkkaa). Ilmoittautuminen alkaa 25.2. ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

ILMOITTAUTUMISET ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: posti@espanjanvesikoira.net 

Kerro ilmoittautumisessa sähköposti, puhelinnumero, jäsenyystieto, koiran ikä ja jäljestyskokemus (kouluttajille tiedoksi, kokemusta ei vaadita).

Tervetuloa oppimaan MEJÄN perusteet!

loading