Veikkolan Koirakerho ry

Tervetuloa Vekoran nettisivulle!

Psyykkiset taidot osana agilityharjoittelua – Ilmoittaudu mukaan!

Veikkolan Koirakerho Ry järjestää psyykkiset taidot osana agilityaharjoittelua – kurssin syksyllä 2018. Kurssi pidetään veikkolassa Navalan agilitykentällä perjantai-iltaisin klo 18.00-21.00. Tuntien teemoina on mm. keskittyminen, muisti, vireystilan säätely, itseluottamus ja paineensieto. Jokainen kerta alkaa pienellä teoriaosuudella, jonka jälkeen treenataan teemojen mukaisia asioita koirien kanssa. Kurssille otetaan 8 koirakkoa ja kurssin vetäjänä toimii Mari Mäkelä.

Mari Mäkelä on agilityvalmentaja ja psykologian opiskelija. Mari on käynyt psyykkisen valmentajan koulutuksen ja toiminut mm. SAGIn liittokouluttajana 2017-2018 sekä TopTeamin lajivalmentajana 2017-2018. Mari uskoo, että kehittymisen kannalta avainasemassa on se, että ymmärrämme mitä teemme ja miksi niin teemme. Hän haluaa myös painottaa sitä, että kaikki suoritukset tehdään aina hyvällä ja positiivisella asenteella sekä täysillä! Tarkemman kuvauksen Marista löydät tästä linkistä: https://pikkumarinvvv.wordpress.com/about/

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla terveitä ja kennelliiton ohjeiden mukaan rokotettuja.

Alaikäraja kursseille on 10 kk. Kurssit kestävät 5 kertaa ja hinta on Vekoralaisille 120 € ja Vekoran ulkopuolisille 145 €. Vekoralaisilla on etusija kursseille 31.7.2018 asti. Tämän jälkeen kurssille otetaan osallistujia myös vekoran ulkopuolelta ilmoittautumista vastaan.

Kurssin tiedot

Aika: 31.8.-28.9. 2018, pe klo 18:00-21:00 Veikkolassa, Navalan agilitykentällä

Hinta:  Vekoralaisille 120 € ja Vekoran ulkopuolisille 145 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: danielalindholm@hotmail.com 

Lisääthän ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:

  1. Ohjaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  2. Koiran nimi, rotu, ikä
  3. Oletko Vekoran jäsen

Peruutussäännöt
Kurssin peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu
Kurssin peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu
> 15 vrk ennen kurssin alkua, peruutus on maksuton
> 10 vrk ennen kurssin alkua, peritään 50 % kurssin kokonaishinnasta
< 10 vrk ennen kurssin alkua, peritään 100 % kurssin kokonaishinnasta.
Peruutus on aina tehtävä kurssista vastaavalle henkilölle sähköpostitse osoitteeseen eevis_3@hotmail.com. Jos et ehdi peruuttamaan kurssia olet velvoitettu maksamaan siitä perittävän hinnan kokonaisuudessaan. 

Sairaustapaukset
Sairastumisen (joko kurssille ilmoittautunut eläin tai ihminen) takia tapahtuneista peruutuksista palautetaan kurssihinta myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista (lääkärintodistus esitettävä). Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle.
Kurssin alkamispäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä, vaan osallistumismaksu veloitetaan tällöin kokonaisuudessaan.

Juoksuiset nartut voivat osallistua kurssille pöksyt jalassa. Ilmoita kouluttajalle juoksuista nartusta, jotta hän osaa järjestää koulutuksen kaikille sopivaksi. 

loading