Veikkolan Koirakerho ry

Tervetuloa Vekoran nettisivulle!

SYKSYN 2018 PENTUKURSSI – ILMOTTAUDU MUKAAN NYT!

Veikkolan koirakerho Ry järjestää pentukurssin heinä-elokuussa, jonne kaikki Suomen Kennelliiton mukaisesti rokotetut pennut ovat tervetulleita. Kurssin alaikäraja on 4,5 kk yläikäraja on 1 vuosi. Kurssilla harjoitellaan arjessa tarvittavia taitoja, kuten hihnakäytöstä ja peruskäskyjä. Kurssilla panostetaan iloiseen tekemiseen ja koiran ja ohjaajan yhteistyön parantamiseen. Kurssi koostuu yhdestä teoria kerrasta ja neljästä harjoituskerrasta. Teoriakerta pidetään perjantaina 27.7.2018 klo 18.00. Teoriakerran paikka ilmoitetaan myöhemmin. Käytännön harjoitukset pidetään Veikkolan koulun kentällä Maanantai-iltaisin klo.18.45-19.30, 30.7-20.8.2018. Kurssin hinta Veikkolan koirakerhon jäsenille on 55€ ja kerhon ulkopuolisille 65€. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse Eevikselle osoitteeseen: eevis_3@hotmail.com. Mikäli haluat liittyä jäseneksi kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista. 

Osallistujilta vaadittavat tiedot: 

  • Ohjaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelin
  • Koiran nimi & ikä
  • Tieto Vekoran jäsenyydestä (kyllä/ei)

Valitettavasti juoksuiset nartut eivät saa osallistua kurssille.

Peruutus säännöt
Kurssin peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu
> 14 vrk ennen kurssin alkua, peruutus on maksuton
> 5 vrk ennen kurssin alkua, peritään 50 % kurssin kokonaishinnasta
< 5 vrk ennen kurssin alkua, peritään 100 % kurssin kokonaishinnasta.
Peruutus on aina tehtävä kurssista vastaavalle henkilölle sähköpostitse eevis_3@hotmail.com
Jos et ehdi peruuttamaan kurssia olet velvoitettu maksamaan siitä perittävän hinnan kokonaisuudessaan. 

Sairaustapaukset
Sairastumisen (joko kurssille ilmoittautunut eläin tai ihminen) takia tapahtuneista peruutuksista palautetaan kurssihinta myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista, mikäli koirakko on estynyt osallistumaan koko kurssille (lääkärintodistus esitettävä). Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle.
Kurssin alkamispäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä, vaan osallistumismaksu veloitetaan tällöin kokonaisuudessaan.

loading