Veikkolan Koirakerho ry

Tervetuloa Vekoran nettisivulle!

Veikkolan Koirakerho ry

Syksyllä 1985 toimintansa aloitti Veikkolan koirakerho ry. Veikkolan koirakerhon jäseneksi ovat tervetulleita kaikki koirakot lähinnä pohjois-Kirkkonummen alueelta ulkonäköön tai rotuun katsomatta!

Yhdistyksen pääharrastuslajeiksi on noussut tällä hetkellä agility ja toko, mutta toimintaan kuuluu myös palveluskoiralajeista haku ja jälki, mejä, arkitottelevaisuus, pentukurssit, rallytoko ja kadonneiden koirien etsintä – riippuen ajankohdasta ja kouluttajatilanteesta. Toivomme, että kerhon jäsenet ovat tavoitteellisia ja osallistuvat aktiivisesti myös seuran talkoo- ja muuhun toimintaan!

Koirakerho järjestää jäsenilleen koulutuksen lisäksi luentoja – virallisia kokeita järjestetään palvelukoiralajeissa, tokossa, mejässä ja koiratanssissa. Lisäksi järjestämme epävirallisia agilitykisoja ja möllitokokisoja mahdollisuuksien mukaan. Kouluttajia pyritään kouluttamaan vähintään kerran vuodessa – jatkossa toivottavasti siihen on mahdollisuus useammin ja useammalle.

Jos sinua kiinnostaa Veikkolan Koirakerho ry:n jäsenyys, niin täytä vieressä olevasta linkistä jäsenhakemuslomake.

Koirakerhon vuosikokouksessa 7.11.2015 vahvistettu jäsenmaksu vuodelle 2016 on 20€ varsinainen jäsen ja 5€ perhejäsen. Kirkkonummelaiset perheenjäsenet ilmaiseksi. Liittymismaksu uusille jäsenille alkaen 3.3.2015 on 20€. Tarkemmat maksuohjeet saat kun sinut on hyväksytty jäseneksi.

Veikkolan koirakerho ry on seuraavien liittojen ja yhdistyksien jäsen:

loading