Jari Kantoluodon koulutusilta ja käytännön harjoitukset

Onko koirasi keskittyminen hukassa? Kiinnostaako ympäristön tapahtumat enemmän kuin sinun kanssa treenaaminen? Onko koirasi treeneissä usein väärässä mielentilassa? Ei hätää, Vekora järjestää koulutuksen, jossa keskitytään koiran oikeaan tunnetilaan treenitilanteessa. Koiraa kannustetaan aktiivisuuteen ohjaajaa ja treenaamista kohtaan. Kouluttajana suosittu Jari Kantoluoto. Jari kilpailee suojelussa MM-tasolla ja on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Jarin erikoisosaamista on tunteen ja vireystilan kouluttaminen.

Koulutus toteutetaan iltakoulutuksena, Perjantaina 19.10. klo 17.00- 21.00. Koulutus pidetään Veikkolassa Tassutin-hallilla (halli 1, Teollisuustie 7, 02880 Kirkkonummi). Koulutuksessa ei ole erillistä teoria osuutta, vaan teoriaa käydään läpi käytännön harjoitusten ohessa. Koirakoille ei ole määritelty tiettyä minuuttimäärää harjoituksiin, vaan aikataulu muotoutuu koirien jaksamisen ja tarpeiden mukaan. Koirat treenaavat vuorotellen. Tarkoituksena on, että koulutukseen osallistuvat seuraavat myös toisten harjoituksia. Näin koulutuksesta saa parhaiten kaiken hyödyn irti.

Koirakkopaikkoja on 8 ja lisäksi mukaan mahtuu kuunteluoppilaita. Hinta Vekoran jäseniltä 55€/koirakkopaikka, kuunteluoppilaat 15€. Ei-jäseniltä 75€/koirakkopaikka, kuunteluoppilaat 25€.

Sitovat ilmoittautumiset Ninalle osoitteeseen: ninakurki@hotmail.com
Ilmoittautumisaika vekoralaisille: 10.9.-19.9.2018
Ilmoittautumisaika ei-jäsenille: 20.9.-14.10.2018

Juoksuiset nartut saavat osallistua koulutukseen pöksyt jalassa.

Kurssin peruutusehdot