Veikkolan koirakerho järjestää Rally-tokon koulutuspäivän 17.11.2018 klo 11-16, Koirakoulu Sudenpennun hallila, osoitteessa Ukintie 7, Ojakkala. Kouluttajana toimii Claudia Ottka,  jolla on 10 vuoden koulutusohjaaja- ja kilpailukokemus Agilityn, Tokon sekä Rally-tokon parista.

Koulutuspäivä jakautuu kolmeen ryhmään, jossa jokaisella koirakolla on treeniaikaa noin 20 minuuttia. Paikkoja koulutukseen on joustava määrä, mutta mukaan mahtuu kuitenkin max. 12 koirakkoa. Treeni koostuu pääsääntöisesti ratatreenistä, mutta halutessaan koirakko voi myös keskittyä tekniikan hiomiseen. Mölliryhmässä käydään myös tarkemmin läpi teoriaa, kuten oikeita suorituspaikkoja ja kylttien oikeita suoritustapoja, joten koulutus sopii myös lajista kiinnostuneille aloittelijoille. Perusasiat kuten istu, maahan, nätisti remmissä kulkeminen, olisi kuitenkin hyvä olla hallussa.

Ryhmät jaetaan seuraavasti:
1- ryhmä: möllit
2- ryhmä: alokas/avoin luokka
3- ryhmä: voittaja/mestari luokka.
Päivä aikataulutetaan tarkemmin, kun ryhmäkohtaiset koiramäärät ovat selvillä.

Hinta:
Veikkolan Koirakerhon jäsenille 15€/koirakko ja ulkopuolisille 30€/koirakko.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset Riikalle sähköpostitse osoitteeseen: riikka.reikko@gmail.com.
Kerro viestissä seuraavat asiat:

  • ohjaajan nimi
  • koiran nimi ja rotu
  • tasoryhmä
  • oletko Vekoran jäsen

Vekoralaiset ovat etusijalla ilmoittautumisessa sunnuntaihin 4.11 asti, jonka jälkeen kurssille otetaan myös ulkopuolisia, joten toimi nopeasti!

Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten tutustuhan kurssin peruutusehtoihin.