Vekorassa starttaa vuoden 2019 alusta kaksi TOKOn viikkoryhmää. Ryhmät treenaavat lämpimässä Tassutin-hallissa Veikkolan teollisuus alueella (osoite: teollisuustie 7, Veikkola). Kurssi pidetään perjantai-iltaisin Tammikuun alusta Huhtikuun loppuun (4.1. – 26.4.2019, yhteensä 17 kertaa). 

Ryhmät ja kouluttajat ovat:

Ryhmä 1: Perjantaisin klo 17-18:30, Eva-Maria Sipilä, 6 koirakkoa
Ryhmä 2: Perjantaisin klo 18:30-20, Eva Bergman, 6 koirakkoa

Molemmat kouluttajat ovat kilpatokon koulutusohjaajia. Ryhmiin ovat etusijalla aktiivisesti harjoittelevat, toko-kokeisiin tähtäävät tai jo kilpailevat koirakot. Myös pennut ja nuoret koirat ovat tervetulleita. Viikkoryhmiin pääsyssä huomioidaan ohjaajan aktiivisuus seurassa. Tokon viikkoryhmät on tarkoitettu vain Vekoran jäsenille.

Viikkoryhmissä koirakot treenaavat pääsääntöisesti yksitellen, eli jokaisella on noin 15 min omaa treeniaikaa. Koirien koulutustason niin salliessa, joinain kertoina saatetaan tehdä myös ryhmäliikkeitä tai muuta häiriötreeniä yhdessä muiden kanssa. Oman treeniajan ulkopuolella koirat odottavat hallin ulkopuolella, esim. autossa.

Koulutuksen hinta on 10€/kerta, eli Tammi-Huhtikuu maksaa yhteensä 170€/kausi. Toukokuun alusta ryhmät siirtyvät harjoittelemaan ulos ja tällöin sovitaan päivät ja ryhmät tarvittaessa uudestaan.

Ilmoittaudu ryhmiin 11.12.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: evabergman72@gmail.com.

Kerro viestissä lyhyesti toko-taustastasi, sekä koiran tasosta. Kerro myös ryhmätoiveesi.

Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovia, tutustuthan kurssin peruutusehtoihin.

TERVETULOA ILOISEN MIELEN TOKO-RYHMIIN!