Veikkolan koirakerho järjestää Sirke Viitasen tottelevaisuuskoulutusta Vihdissä, Sudenpentuhallilla. Koulutuspäivässä kullakin koirakolla on yksilöllinen noin 20 min pituinen koulutusaika. Mikäli koirakot haluavat treenata liikkeitä yhdessä, voivat he sopia asiasta paikan päällä (esim. paikkamakuu). Tähän ei ole varattu erikseen aikaa.

Aika: Lauantai 26.1.2019 klo. 12-18
Paikka: Sudenpentuhalli, Ojakkala, Vihti
Kouluttaja: Sirke Viitanen
Koirakkopaikat: 17
Koulutusaika: n. 20 min/koirakko
Hinta: 17€/koirakko

HUOM!!! Vain Veikkolan koirakerhon jäsenille

Ilmoittautuminen loppuu: 15.1.2018

Koulutuksiin ovat etusijalla aktiivisesti tokoa harjoittelevat, tokokokeisiin tähtäävät ja jo kilpailevat koirakot sekä aktiivisesti Vekoran toiminnassa olevat ohjaajat. Ensisijaisesti ohjaaja voi ilmoittautua koulutuspäivään yhden koiran kanssa. Halukkuutensa toiseen koirakko paikkaan voi ilmoittaa viestissä. Mikäli koulutuspäivään jää tilaa, tarjoamme toista koulutuspaikkaa.

Uusien jäsenten osalta jäsenhakemus tulee olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: eevis_3@hotmail.com

Kerro ilmoittautuessa: Oma nimesi, koiran nimi, koiran ikä ja rotu, mahdollinen halukkuutesi toiseen koirakkopaikkaan.