Yleisön pyynnöstä: Veikkolan Koirakerho järjestää toisen luennon radanlukutaidon tärkeydestä. Luennon tulee pitämään TopTeam-valmentaja Sanna Lehtonen. Luento pidetään maanantaina 11.3.2019 klo 18.30–21.00 Veikkolan koululla (Kisapolku 7, Kesti-sali), Kirkkonummella.

”Radanlukutaito 2 – teoria ja käytäntö” on oma itsenäinen luento, jonne voivat tulla kaikki, vaikka ei ensimmäiselle luennolle olisi päässytkään.

Miksi radanlukutaito on tärkeää?

Voittavan agilitysuorituksen taustalla on – paitsi valtava määrä taitoa ja tuhansia toistoja – aina myös koirakon vahvuuksiin perustuva suunnitelma ratasuorituksen toteutuksesta.

Mietitkö usein…

Kannattaako puolta vaihtaa ennen estettä vai sen jälkeen? Miten koiran näkökulma huomioidaan lähdöissä, kulkureitin suunnittelussa ja ohjausvihjeiden ajoittamisessa? Pitääkö muka putketkin ohjata eri tavalla, eikö riitä, että koiran vaan lähettää putkeen? Agilityanoreksia – mitä ihmettä se on?

Kurssi maksaa Vekoralaisille 10 € ja ulkopuolisille 15 €.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia Marikalle osoitteeseen maale@luukku.com. Lisääthän viestiin seuraavat tiedot itsestäsi:

  • oma nimi
  • sähköpostiosoite
  • oletko Vekoran jäsen (kyllä/ei).

Ilmoittautumiset ovat sitovia, tutustuthan peruutusehtoihin.