Uusi luento– uudet teemat! Vekora järjestää jo kolmannen luennon radanlukutaidon tärkeydestä. ”Radanlukutaito 3 – teoria ja käytäntö” on oma itsenäinen luento, jonne voi tulla, vaikka ei olisi aikaisemmille luennoille päässyt.

Tämänkin luennon tulee pitämään mukaansatempaava TopTeam-valmentaja Sanna Lehtonen. Luento pidetään maanantaina 20.5.2019 klo 18.30–21.00 Veikkolan koululla (Kisapolku 7, Kesti-sali), Kirkkonummella.

Miksi radanlukutaito on tärkeää?
Voittavan agilitysuorituksen taustalla on – paitsi valtava määrä taitoa ja tuhansia toistoja – aina myös koirakon vahvuuksiin perustuva suunnitelma ratasuorituksen toteutuksesta.

Mietitkö usein…
Kannattaako puolta vaihtaa ennen estettä vai sen jälkeen? Miten koiran näkökulma huomioidaan lähdöissä, kulkureitin suunnittelussa ja ohjausvihjeiden ajoittamisessa? Pitääkö muka putketkin ohjata eri tavalla, eikö riitä, että koiran vaan lähettää putkeen? Agilityanoreksia – mitä ihmettä se on?

Kurssi maksaa Vekoralaisille 10 € ja ulkopuolisille 15 €.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia Marikalle osoitteeseen maale@luukku.com. Lisääthän viestiin seuraavat tiedot itsestäsi:

  • oma nimi
  • sähköpostiosoite
  • oletko Vekoran jäsen (kyllä/ei).

Ilmoittautumiset ovat sitovia, tutustuthan peruutusehtoihin.