Tervetuloa Veikkolan Koirakerhon syystapahtumaan ja uudistetun treenikentän avajaisiin! Tapahtumassa on mahdollisuus rally-tokon kisanomaiseen ratatreeniin. Radat rakennetaan nurmikentälle, jota ei ole aidattu. Tapahtumassa on tarjolla myös mm. palveluskoirien lajiesityksiä ja agilityepikset.

Rally-tokossa on tarjolla rata jokaiseen luokkaan. Ratoihin pyritään sisällyttämään myös hyppy- ja putkitehtäviä. Rata suoritetaan ns. kisasäännöillä, eli tehtävien uusimisia voi tehdä radalla kahdesti. Radalla on kaksi ratahenkilöä, jotka toimivat ”tuomarina ja sihteerinä”, eli antavat mm. lähtöluvan. Ratahenkilöä voi pyytää videokuvaamaan koirakon suorituksen ohjaajan omalla puhelimella.

Ratatreeniin toivotaan ennakkoilmoittautumista, jotta päivä voidaan aikatauluttaa. Ennakkoilmoittautumisella takaat myös itsellesi treenipaikan.

Päivä aikataulutetaan suuntaa-antavasti ennakkoilmoittatumisten perusteella, mutta paikan päällä ilmoittautuville jätetään paikkoja mahdollisuuksien mukaan. Julkaisemme Facebook-tapahtuman sivulla ilmoittautuneiden määrän ja suuntaa-antavan aikataulun tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ilmoittautuminen paikan päällä aukeaa klo 10, ensimmäinen rataantutustuminen alkaa klo 11.

Luokkajärjestys

MES – VOI – AVO – ALO

Hinnat

Ennakkoon 10 € / 2 suoritusta saman luokan radalla
Paikan päällä 12 € / 2 suoritusta saman luokan radalla
Hinnat ovat koirakkokohtaisia.

Ennakkoilmo

Ennakkoilmoittautumisia vastaanotetaan ti 27.8.2019 klo 18 alkaen. Kerro ilmoittautumisessa nimesi, koiran nimi, rotu, säkä (jos tiedossa) ja luokka. Saat ilmoittautumiseesi kuittauksen ja maksutiedot. Paikkoja on siis yhteensä 20 koirakolle. Ennakkoilmoittautuminen päättyy to 5.9.2019. Ilmoittautumiset sähköpostilla: riikka.reikko (at) gmail.com.

Muuta

Paikalla on buffa ja ulkovessa. Huom. Ei vesipistettä, joten varaathan mukaan vettä koirallesi!

Ota Facebook-tapahtuma seurantaan >

Lue lisää syystapahtumasta >

Lue lisää agilityepiksistä >