Veikkolan koirakerho järjestää vuoden ensimmäisen rally-tokon koulutuspäivän la 4.1.2020 klo 11–16 Espoossa, Niinu Agility Sportin hallissa (Läntinen teollisuuskatu 18, 02920 Espoo). Kouluttajaksemme saapuu rally-tokon ylituomari Anna Pekkala

Koulutuspäivä jakautuu tuttuun tapaamme tasonmukaisiin ryhmiin ALO-AVO ja VOI-MES. Paikkoja on tällä kertaa vain 10 koirakolle, eli hyvä treeniaika luvassa!

Treeni koostuu lähtökohtaisesti ratatreenistä, mutta kukin koirakko voi käyttää henkilökohtaisen treeniaikansa myös kaipaamaansa tekniikkatreeniin. Koulutuspäivä sopii kaikentasoisille rallyn harrastajille, mutta alkeita olisi hyvä olla jo hieman hallussa. 

Päivä aikataulutetaan ja ryhmitellään tarkemmin, kun luokkakohtaiset koiramäärät ovat selvillä.

Hinnat

Vekoran jäsenet 32 €
Muut 37 €

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen avautuu vekoralaisille 10.12.2019 klo 8.00. Vekoralaisten ilmoittautumisen etuoikeus kestää 24.12. klo 8.00 asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen avautuu muille.

Ilmoittautuminen päättyy 30.12. Jos tulijoita on enemmän kuin paikkoja, sulkeutuu ilmoittautuminen heti paikkojen täytyttyä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: riikka.reikko (at) gmail.com.

Kerro ilmoittautuessasi ohjaajan nimi, koiran nimi ja rotu, kilpailuluokkasi (alokas/avoin/voittaja/mestari) ja oletko Vekoran jäsen. 

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.