Haku Veikkolan Koirakerhon järjestämiin kesän agilityryhmiin on nyt auki. Ryhmät treenaavat arki-iltaisin kesä- ja elokuussa Vekoran omalla Navalan kentällä. Heinäkuu pidetään taukoa.

Ryhmiin voivat hakea kaikki Vekoran jäsenet, mutta etusijalla ovat Vekoran lisenssin omaavat ja yhdistystoiminnassa aktiiviset jäsenet. Yhdelle ohjaajalle voidaan antaa useampi paikka, mikäli paikkoja jää yli. Haethan koirakon tason mukaiseen ryhmään.

Mitä: Agilityn kesäryhmät
Milloin: vk 23–26 ja vk 32–35, 8 kertaa
Missä: Navalan kenttä, Veikkola, Kirkkonummella
Minkälainen kenttä: Aidattu hiekkakenttä
Hinta: jäsenet 80 €/koirakko

PäiväAikaTasoKouluttajaRyhmän koko
Tiistaiklo 18.00–19.40HäiriöherkätMarja Huovila6 koirakkoa
Keskiviikkoklo 18.00–19.40Möllit ja kisaavatKrista Leino6 koirakkoa
Keskiviikkoklo 19.40–21.00Möllit ja kisaavatKrista Leino6 koirakkoa
Torstaiklo 18.00–19.40Kisaavat ja tavoitteellisesti treenaavatEmilia Välttilä5 koirakkoa
Torstaiklo 19.40–21.00Kisaavat ja tavoitteellisesti treenaavatEmilia Välttilä5 koirakkoa

Mikäli kouluttaja ei pääse pitämään koulutusta, pyritään tilalle järjestämään tuuraaja Vekoran muista kouluttajista tai aktiivitreenaajista. Mikäli kouluttajaa ei löydy, pidetään omatoimitreenit. Kouluttajan puuttuessa pyritään sopimaan ryhmän kesken korvaava kerta. Omatoimitreeneistä ei palauteta maksua osallistujille.

Sään takia perutuista treeneistä ei palauteta maksua osallistujille. Jokainen treenaa omalla vastuullaan, ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä.

Agilitytoimikunta pidättää oikeudet kesäryhmiä koskeviin muutoksiin.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ja vuoden 2020 jäsenmaksu maksettu ennen kurssille ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruustusehtoihin.

Hakulomake sulkeutuu 17.5. klo 23.59. Jos haluat paikan useammalle koiralle, täytä jokaiselle koiralle oma hakemus. Mikäli sinulla on kysyttävää hakulomakkeesta tai sen täytöstä, voit laittaa sähköpostia Eevikselle osoitteeseen eevis_3@hotmail.com.