Vekoralle on myönnetty seuraavat kenttävuorot kesäkaudelle 2020 (31.10. saakka). Vuoroilla saa treenata omatoimisesti kaikkia lajeja silloin, kun kentällä ei ole ohjattuja koulutuksia.

Veikkolan kaukalon kenttä

Osoite: Lamminpääntie 1, 02880 Veikkola

 • Ma klo 18.00–21.00
 • To klo 18.00–21.00

Navalan nurmi

 • To klo 20.00–21.00

Navalan kenttä

Myös Navalan kenttä on omatoimitreenaajien käytössä. Katso vapaat ajat ja tarkemmat tiedot omatoimitreenauksesta kentän omalta sivulta.

Muutama huomio omatoimitreeneistä

 • Omatoimitreeneissä osallistujat treenaavat itsenäisesti ja tarvittaessa auttavat toinen toisiaan, kukaan ei ole varsinaisesti vetovastuussa. Voit pyytää apua esim. palkkaukseen tai liikkurointiin, kunhan varaudut itsekin auttamaan muita. Kotona tehty treenisuunnitelma auttaa tehokkaaseen treenaamiseen.
 • Kentällä on paljon mutta rajallisesti tilaa. Huomio muut treenatessa ja palkatessa.
 • Ruudut ja muut puuhapisteet rakennetaan niin, että kentälle jää myös vapaata tilaa. Lupaa kysymällä ja vuoroista sopimalla vermeet ovat yleensä myös muiden treenaajien käytössä sen aikaa, kun ao. välineiden omistaja kentällä treenaa.
 • Jos kiinnostusta löytyy, voidaan jollekin kerralle sopia teema-treenejä.
 • Omatoimitreenit voivat olla koiralle varsin kuormittavat, koska häiriöitä on paljon. Ole reilu koirallesi, älä vaadi siltä sellaista, mitä se ei häiriössä pysty tekemään. Erityisesti yhteisliikkeissä (paikkikset) on hyvä helpottaa liikettä niin, että se varmasti onnistuu ja kaikki saavat tehdä suorituksensa rauhassa.
 • Treenien alussa sovitaan, tehdäänkö paikkikset. Paikallamakuuliikkeiden aikana kentällä ei saa treenata niin, että siitä aiheutuu kohtuuttomia häiriöitä, aloittelevien koirien aikana mieluiten ei mitään muuta.
 • Häiriöherkän ja/tai reaktiivisen koiran kanssa kannattaa ottaa riittävästi etäisyyttä, jotta harjoittelu onnistuu. Myös kentän ulkopuolista aluetta voi hyödyntää.
 • Jokainen on vastuussa omasta koirastaan kentällä ja sen ulkopuolella.
 • Huolehditaan, että saamme treenata kentällä jatkossakin, eli ei jätetä koirankakkoja ympäristöön ja toimitaan muutenkin korrektisti.