Veikkolan Koirakerho järjestää agilityn alkeis- ja jatkokurssin Veikkolassa Navalan aidatulla kentällä 6.9.–25.10.2020 sunnuntaiaamupäivisin klo 10.00–12.00. 

Syksylle treenikertoja kertyy säiden suosiessa 8 kertaa. Mikäli säät huononee nopeasti ja lumi sataa maahan ajoissa, niin kurssia ei pidetä. 

Kurssilla opetellaan lajissa tarvittavia taitoja ja esteitä, ja tuodaan niitä pikkuhiljaa osaksi lyhyitä ja helppoja ratakokonaisuuksia. Kurssilla opetellaan myös erikoisesteitä. 

Kurssi sopii hyvin aivan aloittelijoille kuin myös jatkoksi kesän alkeiskurssille osallistuneille ja on tasoltaan mölli / juuri kisaamaan aloittavat. 

Kurssin vetäjinä toimivat Niina Aho ja Eva-maria Sipilä.

Kurssille mahtuu mukaan 8 koirakkoa. Osallistuvien koirien tulee olla terveitä, vähintään 10 kuukauden ikäisiä ja Kennelliiton ohjeiden mukaan rokotettuja.

Hinnat ja ilmoittautumiset

Hinnat vekoralaisille 80 € ja Vekoran ulkopuolisille 120 €.

Haku alkaa heti ja päättyy 21.8.2020. Vekoralaiset ovat etusijalla 7.8.2020 asti, jonka jälkeen otetaan vastaan myös ulkopuolisten ilmoittautumisia.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen niinasa@outlook.com. Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

  1. Ohjaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  2. Koiran nimi, rotu ja ikä.
  3. Mitä kursseja olette käyneet ennen tätä kurssia?
  4. Mihin haluaisit keskittyä tämän kurssin aikana?
  5. Oletko Vekoran jäsen?

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.