Veikkolan koirakerho järjestää keväällä 2021 agilityn alkeisjatkokurssin Lägin hallilla, Muijalassa (Pysäkkitie 5, Lohja) torstai-iltaisin klo 18.00–20.00. Kevätkausi alkaa 7.1.2021 ja päättyy 29.4.2021, jolloin treenikertoja kertyy yhteensä 17.

Agilityn alkeisjatkokurssilla keskitytään syventämään alkeiskurssilla jo opittuja asioita. Pääpaino kurssilla on tekniikkaharjoitteissa, joita höystetään sopivasti ratapätkillä. Tällä kurssilla otetaan mukaan myös erikoisesteet. Kouluttajana toimii Niina Aho.

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla terveitä ja Kennelliiton ohjeiden mukaan rokotettuja. Koiran tulee olla vähintään 10 kk ja agilityn alkeiskurssi pitää olla käytynä.

Vekoralaisille kevätkauden hinta on 289 € (17 €/krt.) ja Vekoran ulkopuolisille 350 € (n. 20 €/krt.). Kurssille mahtuu mukaan 8 koirakkoa. Jos tuntuu siltä, että haluat vain puolikkaan paikan, niin ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Haku alkaa torstaina 5.11.2020 klo 8.00. Vekoralaisilla on etusija 13.11.2020 asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen avataan myös ulkopuolisille. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen niinasa@outlook.com. Laita ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:

  1. Ohjaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  2. Koiran nimi, rotu, ikä
  3. Oletko käynyt agilityn alkeiskurssin?
  4. Mitä tavoitteita sinulla on kevään kurssille?
  5. Koko paikka / puolikas paikka?
  6. Oletko Vekoran jäsen?

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen kurssille ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.