Tervetuloa Veikkolan Koirakerhon vuosikokoukseen – yhdistyksen vuoden tärkeimpään kokoukseen, jossa käydään läpi mennyt vuosi, luodaan katsaus alkaneeseen vuoteen ja valitaan uudet vastuuhenkilöt.

Koronaepidemiasta johtuen vuosikokoukseen voi osallistua helposti ja kätevästi etänä. Teams-kokouslinkki ja liittymisohjeet lähetetään jäsenille sähköpostitse ja julkaistaan jäsenten Facebook-ryhmän tapahtumasivulla viimeistään kokouspäivänä.

Kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös paikanpäällä Veikkolan Kylätalolla (Vanhatie 29, 02880 Veikkola). Kylätalolle tulijoiden on ilmoittauduttava etukäteen, jotta pystymme varmistamaan koronaturvallisen osallistumisen. Ilmoittautumisohjeet tulossa myöhemmin em. tapahtumasivulle.

Etäosallistujien ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Toivomme runsasta osanottoa!