Veikkolan Koirakerho järjestää rally-tokon alkeisjatkokurssin. Kurssilla keskitytään rally-tokon alokasluokan ratatyöskentelyyn. Pohjavaatimuksena on alokasluokan tehtävien osaaminen.

Kurssi toteutetaan sunnuntaisin 20.6.–18.7.2021 (5 kertaa) klo 13-14. Mukaan mahtuu 5 koirakkoa. Koulutuskenttä tarkentuu vielä lähempänä (Navala tai Veikkolan kaukalon kenttä). Kurssin vetää Mia Laine.

Huomioita kurssiin liittyen:

  • jos kurssi joudutaan perumaan tai keskeytetään esimerkiksi yleisten ulkonaliikkumisrajoitusten takia, toteutumattomien kurssikertojen maksu palautetaan osallistujille (muutoin noudatetaan yleisiä peruutusehtoja)
  • kukin osallistuu kurssille omalla vastuullaan ja huolehtii turvavälin pitämisestä
  • mikäli olet sairaana, ethän tule kurssille!
  • huomioithan, että kurssit pidetään ulkona – varaudu säänmukaisella vaatetuksella!
  • juoksuinen koira ei voi osallistua kurssille

Kurssin hinta on vekoralaisille 55 € ja ulkopuolisille 75 €. Vekoralaisten ilmoittautumisaika alkaa 2.6.2021 klo 12 ja ulkopuolisten 8.6.2021 klo 12. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: miulainen@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi oma nimesi, koiran nimi, ikä ja rotu. Kerro myös oletko Vekoran jäsen.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.