Vekora hakee innokkaita koirakoita agilityn Uudenmaan piirinmestaruuskilpailuihin joukkueradalle. Kilpailut pidetään Lägi-Areenalla, Lohjan Muijalassa lauantaina 24.7.2021.

Kisasitpa sitten ykkös-, kakkos-tai kolmosluokassa tai vasta harkitset kisaamista, niin olet tervetullut mukaan (mittaustodistus ja kisakirja vaaditaan). Kokoamme joukkueet mahdollisuuksien mukaan jokaisesta säkäluokasta, jos riittävästi osanottajia saadaan kasaan. Yhteen joukkueeseen tarvitaan vähintään kolme saman säkäluokan koirakkoa ja enintään neljä koirakkoa + yksi varakoirakko.

Kyseessä on hyvän mielen kisa, jonka päätarkoituksena on päästä pitämään yhdessä hauskaa ja nauttimaan agilitystä ilman tiukkoja tulostavoitteita.

Kilpailun kulku: Jokainen varsinainen koirakko suorittaa omalla vuorollaan yhden agilityradan ja kolme parhainta tulosta lasketaan mukaan joukkueen tulokseen. 

Ilmoittautuminen: Hae mukaan Vekoran joukkueisiin lomakkeen kautta, joka löytyy tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 15.7.2021. Lomakkeelta löytyy myös lisätietoja kilpailuista.