Veikkolan koirakerho järjestää Navalan hiekkakentällä kaksi rally-tokon koulutuspäivää, jotka meille tulee ohjaamaan kokenut ja tykätty Sirke Viitanen. Koulutuspäivät ovat lauantai 11.9 ja sunnuntai 3.10. klo 10-15.

Koulutuspäivät toteutetaan ratatreenin muodossa ja osa koulutusajasta on yhteistä rataantutustumista. Yhteisen ajan vuoksi jokaisen ohjaajan tulisi osata kylttitehtävät, mutta oman henkilökohtaisen treeniaikansa voi tietenkin käyttää vaikka yksittäisten tehtävien hiomiseen. Päivä jaetaan kahteen ryhmään VOI-MES ja ALO-AVO, ja molempiin ryhmiin mahtuu 5 koirakkoa (treeniaika +2h/ryhmä).

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu samalla kerralla, mutta voit valita osallistutko molempiin vai vain toiseen päivään. Ilmoittautuminen vekoralaisille alkaa 2.8, ja ulkopuolisille 9.8. Ilmoittautuminen päättyy 27.8, ja/tai paikkojen täytyttyä. Hinta vekoralaisille 29€/pvä, 55€/2 päivää ja ulkopuolisille 33€/päivä.

Ilmoittaudu sähköpostitse: riikka.reikko@gmail.com. Kerro nimesi, koirasi nimi ja rotu, koulutuspäivä/-t, koulutustasonne/ryhmä sekä oletko Vekoran jäsen.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.