Veikkolan Koirakerho järjestää Koirahieronta -luennon. Luennon pitää koulutettu koirahieroja Päivi Satokangas. Päivi on valmistunut koirahierojaksi Tampereen Koirakuntosalilta. Koirien kanssa Päivi on toiminut 90-luvun alusta saakka; aikaisemmin aktiivisena kasvattajana ja näyttelykävijänä, nykyään omia koiria aktiivisesti liikuttamalla ja omaksi sekä koiran iloksi harrastamalla.

Luentoa suositellaan koiranomistajille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan koiran lihashuollosta, hierontaotteista sekä koiran anatomiasta – siitä kuinka koiran lihaskuntoa pystyy tarkkailemaan ja lihaksia rentouttamaan itse kotona.

Luento pidetään torstaina 30.9. klo 17.30-19.00 TopDog Gym -tilassa osoitteessa Vihdintie 2 Nummela.
Luento maksaa 20€/koirakko, kuunteluoppilas 10€/hlö. Maksu suoritetaan Mobilepaylla paikanpäällä tai tarvittaessa käteisellä.

Luento on tarkoitettu ainoastaan Vekoran jäsenille. Mukaan otetaan 10 koirakkoa ja 10 henkilöä ilman koiraa.

Luennon kulku: 30min teoriaa ilman koiria, jonka jälkeen haetaan koirat autoista ja aletaan työstämään omaa koiraa luennoitsijan ohjeistuksen perusteella. Huomioithan, että osallistuvan koiran tulee olla sosiaalinen muita koiria kohtaan ja pystyä rauhoittumaan rajallisessa tilassa muiden ihmisten ja koirien läsnäollessa. Koiralla tulee olla vaadittavat rokotukset voimassa ja sen tulee olla terve – ei tarttuvia tauteja.   

Otetaan huomioon myös koronasuositukset: pidetään sopivat etäisyydet ja käytetään maskeja.

Luennolle ilmottaudutaan etukäteen. Luento täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostitse 26.9.21 mennessä osoitteeseen satokangasp@gmail.com

Tervetuloa mukaan!