Hae mukaan kesällä järjestettävälle agilityn erikoisestekurssille (A-este, puomi, keinu ja kepit), joka koostuu viidestä ohjatusta kerrasta yhdistettynä omatoimiseen treenaamiseen.

Mitä: Agilityn erikoisestekurssi (A-este, puomi, neinu, kepit)

Milloin: Keskiviikkoiltaisin klo 18.00 – 19.30, yhteensä 5 kertaa

Treeniviikot ja päivämäärät: Vko 20 18.5., vko 21 25.5., vko 23 8.6., vko 25 22.6. ja vko26 29.6.

Kurssi-info/perustekniikat: Tiistai-iltana 5.4 .tai 12.4 klo 18.30-19.30 Teams-kokouksena

Missä: Navalan kenttä, Kirkkonummi

Hinta: 65€/koirakko (huom. pidempi treeniaika)

Kouluttaja: Niina Aho

KURSSIN KULKU

Tällä kurssilla keskitytään vain ja ainoastaan A-esteen, puomin, keinun tai keppien pujottelun opetteluun. Kurssikertoja on viisi, joista kaksi ensimmäistä kertaa on peräkkäisillä viikoille (vkot 20 ja 22), sitten kaksi kertaa joka toinen viikko (vkot 23 ja 25) ja viimeinen kerta kesäkuun viimeisellä viikolla. Jotta kurssista saa irti kaiken mahdollisen on tärkeää, että kurssilaiset ovat motivoituneita treenaamaan kertojen välissä myös omatoimisesti ja pystyvät myös osallistumaan noin tunnin teams-tapaamiseen, jossa käydään lyhyesti läpi erilaisia tekniikoita esteiden opettelua varten. Jokainen kurssilainen päättää jo etukäteen, mitä estettä tulee kurssille treenaamaan, jolloin keskitymme vain yhteen esteeseen kerralla. Kontaktiesteissä keskitytään enimmäkseen 2on2off eli pysäytyskontakteihin, sillä juoksupuomia ei tässä ajassa ehditä rakentamaan.

Jos erikoisestekurssi kiinnostaa, ja olet sitoutunut treenaamaan kurssipäivien välissä, niin ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia Niinalle osoitteeseen niinasa@outlook.com liittäen mukaan seuraavat tiedot:

  1. Ohjaajan ja koiran nimi
  2. Kerro missä vaiheessa olette agilityn harjoittelussa yleisellä tasolla?
  3. Sitoudutko treenaamaan myös ohjattujen kurssikertojen välillä annettuja kotiläksyjä?
  4. Mihin esteeseen haluaisit keskittyä tällä kurssilla?
  5. Onko sinulla mahdollisuus treenata valitsemaasi estettä myös ohjattujen tuntien välissä, joko kotona tai Navalan kentällä (talkoo tunnit tälle kaudelle on siis jo suoritettu?)
  6. Kumpi päivä sinulle sopii osallistua tunnin kestävään Teams-kokoukseen: tiistai 5.4. vai tiistai 12.4 klo 18.30-19.30?

Hakuaika päättyy pe 25.3.2022 ja mukaan mahtuu 5 koirakkoa.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.