Sirke Viitasen tokoryhmät starttaavat taas keväällä! Nämä tokotreenit sopivat kaiken tasoisille koirakoille. Suositeltavaa on, että koirakko on käynyt tokon alkeiskurssin tai ohjaajalla on vastaavaa kokemusta lajista.

Koulutukset pidetään Veikkolan jääkiekkokaukalolla torstai-iltaisin. Treeni-iltoja kertyy yhdeksän ja tunnin ryhmässä treenaa kerrallaan maksimissaan neljä koirakkoa. Jokaisella koirakolla on omaa aikaa kouluttajan kanssa noin 15 minuuttia. Koirakko voi treenata kentällä omatoimisesti muun ajan. Ryhmän kesken voidaan sopia myös treeniajan käyttämisestä esimerkiksi paikkamakuutreeniin.

Sirken tokoryhmissä ei ole tasoryhmiä.

Tähän koulutukseen voivat hakea vain Vekoran jäsenet. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin jaossa on paikkoja, etusijalla koulutuksiin ovat Vekoran aktiiviset tokokouluttajat ja talkoopisteitä keränneet jäsenet. Tarvittaessa karsintaa tehdään talkoopisteiden mukaan.

Kurssin ajankohta: torstai-iltaisin 21.4.-16.6.2022 (9 kertaa)

  • Ryhmä 1: klo 16.00-17.00
  • Ryhmä 2: klo 17.00-18.00
  • Ryhmä 3: klo 18.00-19.00
  • Ryhmä 4: klo 19.00-20.00
  • Ryhmä 5: klo 20.00-21.00

Paikka: Veikkolan jääkiekkokaukalo, Lamminpääntie 1, 02880 Veikkola. Virallinen osoite näyttää vähän huti, mutta paikka löytyy Google Mapsista nimellä Veikkolan kaukalo.

Kouluttaja: Sirke Viitanen

Hinta: Vekoran jäsenet 117 €/koirakko

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen hakulomakkeen kautta. Haku ryhmiin sulkeutuu 31.3.2022 klo 23.30.

Lisätietoja: eevis@vekora.net

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.